Best Answer

10 percent discount off 876 = 788.4

10% off of 876

= 10% discount applied to 876

= 876 - (10% * 876)

= 876 - (0.10 * 876)

= 876 - 87.6

= 788.4

🙏

🤨

😮

Study guides

☆

Q: 10 percent discount off 876

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

10 percent of 876 is 87.6

10 percent off is 10% discount from the price of something. 10% is 0.10 in decimal.

90.00

The amount after the discount is 624.6

The amount after the discount is $179.99

10 percent discount of 876.06 = 788.454 10% off of 876.06= 10% discount applied to 876.06= 876.06 - (10% * 876.06)= 876.06 - (0.10 * 876.06)= 876.06 - 87.606= 788.454

If your item is 50 dollars and the discount is 10 percent, you can divide 50 by 10 which would be five dollars off. It the discount is 20 percent, you can take 5 times 2 which would be 10 dollars off. Always begin by figuring out a 10 percent discount and multiply from there.

The amount after the discount is 180.00

$31.50 is the discount price.

10% discount off of 184.00 = 165.60 = 184 - (10% * 170) = 184 - (0.10 * 170) = 184 - 18.4 = 165.6

70% off means 70% discount. Example: 70% off of 10 = 70% discount applied to 10 = 10 - (70% * 10) = 10 - (0.70 * 10) = 10 - 7 = 3

By getting 10% discount you would be paying 90% of cost = .9*156.19 = 140.571

The amount after the discount is $21.40

After applying the discount the new total is: 17.99

The amount after taking the discount is $117.00

The amount after taking the discount is 166.5

10% off of 699.00 is a discount of 69.90, so you would pay 629.10

Discount = (40) x (25/100) = (4) x (25/10) = 100/10 = 10

10 percent off 50 = 4510% off of 50= 10% discount applied to 50= 50 - (10% * 50)= 50 - (0.10 * 50)= 50 - 5= 45

10 percent off 250 = 22510% off of 250= 10% discount applied to 250= 250 - (10% * 250)= 250 - (0.10 * 250)= 250 - 25= 225

10 percent off of 50.49 = 45.44110% off of 50.49= 10% discount applied to 50.49= 50.49 - (10% * 50.49)= 50.49 - (0.10 * 50.49)= 50.49 - 4.049= 45.441

10 percent off 278.00 = 250.210% off of 278= 10% discount applied to 278= 278 - (10% * 278)= 278 - (0.10 * 278)= 278 - 27.8= 250.2

10% off 180= 10% discount applied to 180= 180 - (10% * 180)= 180 - 18= 162

A 10 percent discount of 140 is a discount of 14 (.10 x 140) Thus after a 10 percent discount, something that costs 140 would now cost 140 - 14 = 126

The amount after the discount is $117.00