Q: 10 percent off of 40 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Subtracting 10 percent from 40 dollars gives 40 x (1 - (10/100)) = 36 dollars.

10 percent of 442 dollars is $44.20, so 40% is $176.80 .

6

$10 ($40).

10% x 400 = 40 400-40= $360

Related questions

Subtracting 10 percent from 40 dollars gives 40 x (1 - (10/100)) = 36 dollars.

10 percent of 442 dollars is $44.20, so 40% is $176.80 .

6

$10 ($40).

you do 40*.25 and get 10. that means you have $10 off and the new total is $30

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

10% x 400 = 40 400-40= $360

40% = 0.40, so 0.40 x $25 = $10. It is $10 off $25 = $15.

what is 40% off of 26 dollars

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

$3610% off of $40= 10% discount applied to $40= $40 - (10% * $40)= $40 - (0.10 * $40)= $40- $4= $36

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.