Loading...

There are 100 centimetres in one metre. Therefore, 12.6 metres is equal to 12.6 x 100 = 1260 centimetres.

There are 1000 metres in one kilometre. Therefore, 1260 kilometres is equal to 1260 x 1000 = 1260000 metres.

There are 1.6 metres in 160 centimetres

4.3 metres is 430 centimetres.

There are 800 centimetres in 8 metres

There are 1.5 metres in 150 centimetres

7 metres equals 700 centimetres

1 metre = 100 centimetres 2 metres = 200 centimetres 4 metres = 400 centimetres 4.2 metres = 420 centimetres 4.223 metres = 422.3 centimetres

2.25 metres = 225 centimetres 1 metre = 100 centimetres

2000 centimetres = 20 metres

Answer384.04 metres.

100 centimetres in a metre 50 centimetres in 0.5 metres 150 centimetres in 1.5 metres

There are 100 centimetres in 1 metre.

There are 100 centimetres in one metre. Therefore, 75 centimetres is equal to 75/100 = 0.75 metres.

1 metre is 100 centimetres. Therefore, 15 metres is 1500 centimetres.

There are 290 centimetres in 2.9 metres.

There are 100 centimetres in one metre. Therefore, 3 metres 25 centimetres is equal to (3 x 100) + 25 = 325 centimetres.

3 metres = 300 centimetres

430 centimetres in 4.3 metres

In 75 centimetres, there are 0.75 metres.

10 cm = 0.1 metres.

1000 metres = 100,000 centimetres

100 centimetres = 1 metre. 1 metre = 100 centimetres. 4.5 metres = 4.5 x 100 = 4,500 Answer: There are 4,500 centimetres in 4.5 metres.

There are 100 centimetres to 1 metres.Therefore, in two metres there are 200 centimetres.

There are 100 centimetres in one metre. Therefore, 0.2 metres is equal to 0.2 x 100 = 20 centimetres.0.2 metres = 20 centimetres