Study guides

☆☆

Q: 150 minutes equals how many hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

150 mins

There are 5 half hours in 150 minutes.

150 minutes. One hour consists of 60 minutes. Two hours equals 120 minutes. Half of an hour would be 30 minutes. Which brings the total number of minutes in 2 and a half hours to 150.

1 hour = 60 minutes so 150 hours = 150*60 = 9000 minutes.

150 minutes. 60 minutes/hour*2.5 hours = 150 minutes.

2 hours and 30 minutes

2.5 hours = 150 minutes

2 hours, 30 minutes.

150 minutes are in 2.5 hours.

150 hours are in 9000 minutes.60 minutes = 1 hourso 9000 minutes = 9000/60 = 150 hours.

2.5 hours or 2 hours 30 minutes.

150 minutes.

150 minutes in 2 1/2 hours (60 * 2.5 = 150)

150 minutes

60 minutes = 1 hour so 150 minutes = 2.5 hours

150 minutes

I believe you are asking how many minutes are in 2 hours and 30 minutes. The answer would be 150 minutes. There are 60 minutes in an hour, so in 2 hours there are 120 minutes, then plus 30 gives you 150.

150 min.

An hour is equal to 60 minutes, so 150 minutes is equal to 2 and a half hours or 2 hours and 30 minutes.Two hours and thirty minutes, or two and a half hours, or 2.5 hours.

(150 hr)*(60 min/hr) = 9000 minutes

They add up to 150 minutes

2 hrs. 30 mins.

150 minutes = 2 and a half hours.

150 what? Days? Years? Centuries? 150 months to hours and minutes

Just divide the number of minutes by 60.