Study guides

☆☆

More answers

16 months = 487 days.

Q: 16 months equal how many days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

7 months and 16 days

Most months have 31 days. So if you divide 503/31 you get 16.22 months. So approximately 16 months.

Just over two months - it's 66 days, 16 hours

There are 7 days in one week. Therefore, 116 days is equal to 16 remainder 4 or 16 weeks 4 days. Expressed as a decimal, this is equal to 16.571428 recurring (that is, 16.571428571428...) weeks.

There are 7 days in one week. Therefore, 112 days is equal to 112 / 7 = 16 weeks.

Related questions

7 months and 16 days

486.667

16 months is 1 and 1/3 years or about 487 days. Depending on the starting month, it could be from 485 to 488 days.

Most months have 31 days. So if you divide 503/31 you get 16.22 months. So approximately 16 months.

Months average 365/12 = 30.4 days. So in 16 months there are 486 days. There are 486/7 = 69.4 weeks

Just over two months - it's 66 days, 16 hours

There are 7 days in one week. Therefore, 116 days is equal to 16 remainder 4 or 16 weeks 4 days. Expressed as a decimal, this is equal to 16.571428 recurring (that is, 16.571428571428...) weeks.

10,000 / 24 = 416.666667 (or 416 days and 16 minutes).

16 * 365 = 58404 * 28 = 1125840 + 112 = 5952

21 months and 16 days. From the end of December 1996 to the end of September 1998 is 21 months and then there are the 16 days of October.

469 days 16 months & 3 weeks

7 years, 10 months, 16 days