Study guides

Q: 2 quarters equal how many nickels?

Write your answer...

Submit

Related questions

2 quarters 3 dimes 8 nickels and 7 pennies equal $1.27

Peggy had three times as many quarters as nickels. She had $1.60 in all. How many nickels and how many quarters did she have?

No. Two quarters, five nickels and two pennies equal $.77, therefore it is under $1.00.

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.

A quarter is equal to 25 cents. A dime is equal to 10 cents. A nickel is equal to 5 cents. Therefore, 7 quarters 2 dimes 2 nickels is equal to (7 x 25) + (2 x 10) + (2 x 5) = 205 cents or $2.05.

2 quarters a dime and a nickel, 2 quarters and 3 nickels, 1 quarter 3 dimes and 2 nickels, 1 quarter 2 dimes and 4 nickels

Chen has 8 nickels, 2 dimes, and 6 quarters.

That would be 19 nickels.

2 quarters, 4 dimes, and 2 nickels.

There are 100 quarters and 2 nickles in $25.10.

$3.10 could be no quarters and 62 nickels, or it could be 12 quarters and 2 nickels, or it could be eleven other different mixes. There are 13 different ways to do it with quarters and nickels.

3 Quarters 1 Dime 3 Nickels, 2 quarters and five dimes, or 5 nickels, a quarter, and a half dollar. Like we answered, there are many possiblites.

3 quarters & 2 nickels

2 quarters, 4 dimes and 2 nickels equal 1.00 50c+ 40c+10c=1.00

2 quarters & 2 nickels.

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents

10 for nickels,5 for dimes, and last quarters 2.So it is three ways

To make 60c, you can have no more than 2 quarters, because if you had 3 quarters that would make 75c, which is too much. So, you could make 60c with no quarters and some nickels, 1 quarter and some nickels, or 2 quarters and some nickels. If you have no quarters, you would need 12 nickels (12 x 5 = 60) if you had 1 quarter, you would need 7 nickels (7 x 5 = 35, 35 + 25 = 60) If you had 2 quarters, you would need 2 nickels (2 x 5 = 10, 25 x 2 = 50, 10 + 50 = 60) So, if you have to make 60c using quarters AND nickels, there are two different ways to do it: 1 quarter + 7 nickels 2 quarters + 2 nickels

There are 18 possible combinations of quarters, dimes and nickels that total 75 cents. They are: 1) -- 3 Quarters 2) -- 2 Quarters, 2 Dimes, 1 Nickel 3) -- 2 Quarters, 1 Dime, 3 Nickels 4) -- 2 Quarters, 5 Nickels 5) -- 1 Quarter, 5 Dimes 6) -- 1 Quarter, 4 Dimes, 2 Nickels 7) -- 1 Quarter, 3 Dimes, 4 Nickels 8) -- 1 Quarter, 2 Dimes, 6 Nickels 9) -- 1 Quarter, 1 Dime, 8 Nickels 10) -- 1 Quarter, 10 Nickels 11) -- 7 Dimes, 1 Nickel 12) -- 6 Dimes, 3 Nickels 13) -- 5 Dimes, 5 Nickels 14) -- 4 Dimes, 7 Nickels 15) -- 3 Dimes, 9 Nickels 16) -- 2 Dimes, 11 Nickels 17) -- 1 Dime, 13 Nickels 18) -- 15 Nickels

20 ways:3 quarters, 2 dimes, 1 nickel3 quarters, 2 dimes, 5 pennies3 quarters, 1 dime, 3 nickels3 quarters, 1 dime, 2 nickels, 5 pennies3 quarters, 5 nickels3 quarters, 4 nickels, 5 pennies2 quarters, 5 dimes2 quarters, 4 dimes, 2 nickels2 quarters, 4 dimes, 1 nickel, 5 pennies2 quarters, 3 dimes, 4 nickels2 quarters, 3 dimes, 3 nickels, 5 pennies1 quarter, 7 dimes, 1 nickel1 quarter, 7 dimes, 5 pennies1 quarter, 6 dimes, 3 nickels1 quarter, 6 dimes, 2 nickels, 5 pennies1 quarter, 5 dimes, 5 nickels1 quarter, 5 dimes, 4 nickels, 5 pennies8 dimes, 4 nickels8 dimes, 3 nickels, 5 pennies7 dimes, 5 nickels, 5 pennies

7 quarters 2 dimes 4 nickels

1. 3 quarters , 2 dimes , 1 nickel 2. 3 quarters , 1 dime , 3 nickels And many other combinations

2 quarters and a dime, or a half-dollar and 2 nickels.

2 quarters 2 dimes 5nickels 5pennies

12 quarters. 20 dimes= 2 dollars, and 20 nickels= 1 dollar. 3 dollars, multiplied by 4 because of the quarters, is 12 quarters