Study guides

☆☆

Q: 1 hour and 45 minutes equals?

Write your answer...

Submit

Related questions

Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.

1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.

75 minutes, which is also 1 hour and 15 minutes.

(60 × 4) + 45 = 285 minutes Method: There are 60 minutes in 1 hour: 60 minutes x 4 hours equals 240 minutes. There are 45 minutes in 3 quarters of 1 hour. Therefore, add 240 and 45 which equals 285 minutes.

There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour. 45/60=3/4 --->45 seconds equals 3/4 minutes 3/4/60=1/80 --->3/4 minutes equals 1/80 hours

It equals 1 hour and 5 minutes.

45 minutes is 3/4 of an hour

1 hour + 45 minutes = 105 minutes = 6300 seconds

1 hour 45 minutes = 105 minutes 2/3 of 105 minutes = 70 minutes (or 1 hour 10 minutes)

1 hour and 30 minutes

105 minutes (1 hour + 45 minutes = 60 minutes + 45 minutes)

45 minutes is closer to 1 hour - as the minutes have already left 30 minutes and are advancing towards 1 hour or 60 min

105 minutes

105 = 60 + 45

0.75 hours 60 minutes = 1 hour = 1.00 30 minutes = 1/2 hour = 0.50 15 minutes = 1/4 hour = 0.25 45 minutes = 3/4 hour = 0.75

1 hour 15 minutes

1 hour, 45 minutes

1 hour and 56 minutes

1 hour and 15 minutes.

60 minutes

45 + 20 = 65 Which is 1 hour 5 minutes.

A hour is sixty minutes Divide the hour by 4 gives you 1 fourth which equals 15 minutes The question requires three fourths so multiply 15 by 3 to get three fourths. 15x3=45. Three fourths of an hour is 45 minutes.

1 hour (60 minutes) + 65 minutes = 125 minutes

Yes. Forty-five minutes is 3/4 or 0.75 of an hour. So 1 hour and 45 minutes is equal to 1.75 hours.

1 hour and 45 minutes