Best Answer

4.28 hours

1 hour = 60 minutes

257 divided by 60 = 4.28 hours = 4 hours 17 minutes

Q: 257 minutes is how many hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60 x 4 = 240 + 17 = 257 I conclude 257 minutes!

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

There are 17 hours and 20 minutes

It is: 9 hours and 36 minutes

There are: 2 hours and 9 minutes

Related questions

1 hour = 60 minutes 257 divided by 60 = 4 hours 17 minutes

60 x 4 = 240 + 17 = 257 I conclude 257 minutes!

If you average 60 miles per hour for the entire distance your driving time would be about 4 hours and 18 minutes.

How many hours is 101 minutes

The drive from Salinas, California to Oxnard, California is 257. 1 miles. The trip takes 3 hours 58 minutes, or up to 4 hours 30 minutes in traffic.

ANSWER:2 hours, 15 minutes. 180 minutes (Which is 3 hours)

8.5 hours is 8 hours and 30 minutes, or 510 minutes.

11 hours, 7 minutes

There are 22 hours and 7 minutes.

24 hours 55 minutes

There are 2 hours 58 minutes.

it has 7 hours and 5 minutes.