Q: 2 dollars and 10 nickels equals how many quarters?

Write your answer...

Submit

Related questions

12 quarters. 20 dimes= 2 dollars, and 20 nickels= 1 dollar. 3 dollars, multiplied by 4 because of the quarters, is 12 quarters

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.

14 Quarters = $3.50 28 nickels = $1.40 To get this answer you simple add 2 nickles to one quarter which = 35 cents divide 4.90 by 35 which equals 14 14 will be the number of quarters and double that, 28 will be the number of nickels

$3.20

Peggy had three times as many quarters as nickels. She had $1.60 in all. How many nickels and how many quarters did she have?

25 quarters, 20 nickels.

2,000 dollars?

$1.25

how many quarters are in 40 nickels

20 dollars = 20*4 = 80 quarters

If by 500 you mean 500 cents then : 50 dimes or 100 nickels or 20 quarters. If you mean 500 dollars then: 5,000 dimes or 10,000 nickels or 2,000 quarters.

hundreds of ways... 50 dimes 100 nickels 20 quarters 40 dimes and 2 nickels 90 nickels and 5 dimes 16 quarters and 10 dimes 30 dimes 2 nickels 4 quarters etc figure it out ;)

8 quarters and 16 nickels

50 in each box

There's no single answer; it depends on how many of each coin you have. For example you could have any of the following:400 quarters1000 dimes2000 nickels500 dimes and 1000 nickels200 quarters, 400 dimes, and 200 nickelsand so on....

400

There are 45 quarters in 15 dollars. 4 quarters in one dollar. 15 dollars times 4 quarters power dollar equals 45 quarters.

19 quarters and 4 nickels.

7 quarters and 11 nickles

Because there are four quarters in one dollar, 4,000 quarters equals 1,000 dollars.

5 quarters * 5 nickels/quarter = 5 * 5 nickels = 25 nickels

$3.10 could be no quarters and 62 nickels, or it could be 12 quarters and 2 nickels, or it could be eleven other different mixes. There are 13 different ways to do it with quarters and nickels.

First subtract the dollars, then get rid of the quarters. This leaves two dimes.

47 Quarters 83 Nickels

72 quarters.