Study guides

Q: 180 seconds equals minutes

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 60 seconds in one minute. Therefore, three minutes is equal to 60 x 3 = 180 seconds.

180 seconds = 3 minutes

3 minutes 13 seconds. There are 60 seconds in a minute, so 3 minutes is 180 seconds. 193-180 = 13.

180180180 seconds

3 minutes is 180

Three(3) minutes are in 180 seconds. (180 divided by 60 is three)

180 seconds.There are: 3*60 = 180 seconds

Yes, there are 180 seconds in 3 mins

180 seconds is only 3 minutes.

180 seconds is equal to 3 minutes.

180 seconds

180 seconds.

one way to look at itthere are 60 seconds in 1 minute.1 minute = 60 seconds2 minutes = 120 seconds3 minutes = 180 seconds4 minutes = 240 secondsso 221 seconds is between 180 seconds and 240 seconds so 221 seconds is equal or greater to 3 minutes and less than 4 minutesso therefore the answer is 3 minutes plus some secondsif you take 180 from 221 = 41 seconds then the total time is 3 minutes and 41 seconds.answer: 3 minutes and 41 secondsto check 3 minutes is 180 seconds.. then add 41 to 180 = 221

1 minute = 60 seconds. Therefore, to convert from minutes to seconds, you multiply by 60; to convert from seconds to minutes, you divide by 60.

180 seconds

180 seconds

3 minutes = 180 seconds.

1 minute = 60 seconds so 3 minutes = 3*60 = 180 seconds. Simple!

60 seconds are in a minute. 180 seconds are in 3 minutes. 210 seconds are 3 minutes and 30 seconds.

Yes. Three minutes is 180 seconds.

there is 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour. if there is three hours multiple it by 60 to get to the minutes 3(60) = 180 3 hours = 180 minutes once u have the minutes multiply by 60 again to get the seconds 180(60) = 10800 3 hours = 180 minutes = 10800 seconds 1 hour = 60 minutes = 3600 seconds :D

3 hours = 60x3 =180 minutes (1 hr=60 minutes) 180 + 24 minutes= 204 minutes 204x60=12240 seconds (1 minute= 60 seconds) 12240+6 seconds = 12246 seconds

There are 60 seconds in a minuteso (3 minutes = 180 seconds) + 15 seconds= 195 seconds

60+60+60=180 so the answer is 180 seconds in three mins

They are equal. Because in 1 min there's 60 seconds times 3 is 180 seconds.