well in context she worked 52 hours this week
For some strange reason, 2320 hours equals exactly 2320 hours!
Five quarter hours equals 3.33 semester hours.
If you worked non-stop, that would be 4 hours.
1.5 days equals 36 hours.
To find the average hours worked for the five days, one would have to know how many hours Harry worked. After that, one would add the hours together and divide by five.
I was told that they worked 16hrs or more. Hours worked will be paid fairly. It really depends. I was told that they worked 16hrs or more. Hours worked will be paid fairly. It really depends.
2 quarter Hours equals 1.33 semester hours.
There are 52 weeks in a year. Work week is 37.5 52 times 37.5 equals 1950 hours.
(7 + 24k) hours where k is an integer - likely to be 0.
99 hours equals 4 days and 3 hours.
160 minutes equals to 2 hours and 40 minutes or 2.66666 hours.
35 hours because if he worked 5 hours for 3 days, 5x3 = 15 and if he worked 20 hours the previous week, 15+20=35.
7200 seconds = how many hours?