answersLogoWhite

0


Best Answer

45 seconds is 0.0125 hours.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-04-15 15:13:33
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides
๐Ÿ““
See all Study Guides
โœ๏ธ
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: 45 seconds equal how many hours?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours are in 9900 seconds?

There are 3600 seconds in one hour. Therefore, 9900 seconds is equal to 9900/3600 = 2.75 hours or 2 hours 45 minutes.


How many minutes are 12 hours and 45 seconds?

12 hours and 45 seconds equals 720.75 minutes.


How many minutes are in 45 hours 22 minutes 17 seconds?

45 hours, 22 minutes, 17 seconds = 2,722.2833 minutes.


How many hours to drive from Ricgester to new york city?

45 hours 19 minutes 45 seconds


How many semester hours equal 3 credits?

45


45 seconds equal how many minutes?

45 second = 0.75 minute Divide the seconds by 60 to get minutes.


How many seconds minutes and hours are in 96 hours 45 minutes 10 seconds?

96 hours, 45 minutes, 10 seconds =348,310 seconds5,805.1667 minutes96.7528 hours


How many seconds minutes and hours are in 127 hours 30 minutes 45 seconds?

127 hours, 30 minutes, 45 seconds =459,045 seconds7,650.75 minutes127.5125 hours


How many hours are in 285 minutes?

285 minutes is equal to the following:4 hours, 45 minutes, 0 seconds17,100 seconds4.75 hours


How many seconds are there in 4 and 3 quarter hours?

There are 17,100 seconds in 4.75 hours. 4 hours and 45 minutes = 240 + 45 minutes = 285 minutes 285 minutes x 60 seconds/minute = 17,100 seconds


What does 45 minutes equal?

45 minutes is equal to 3 quarters of an hour. 45 minutes is also equal to 2,700 seconds.


3 quarter hours equal to how many minutes?

45 minuates


How many hours equal 1 hour and 45 minutes?

1 3/4 hours or 1.75 hours


How many times can 3 minutes 45 seconds go into 2 hours and 30 minutes?

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times


How many minutes are in 225 seconds?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 225 seconds is equal to 225/60 = 3.75 minutes or 3 minutes 45 seconds.


What is 3 hr 35 min 45 sec plus 1 hr 45 min 30 sec?

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.


How many hours does it take to drive 370 miles at 45 miles per hour?

370/45 = 8.22hours (8 hours 13 minutes 20 seconds).


How many seconds in 3 hours 45 minutes?

1 hour = 60 minutes so 3 hours = 60*3 = 180 minutes. Therefore 3 hours and 45 minutes = 180 + 45 = 225 minutes. 1 minute = 60 seconds so 225 minutes = 60*225 = 13500 seconds.


How many seconds are there in 45 years?

About 1,420,092,000 seconds in 45 years.


What does 2700 seconds equal in minutes?

45 minutes.


How many hours equal 45 minutes?

3/4 or 0.75 of an hour


What is 45 min subtract 30 min 48 seconds equal?

14min 12 seconds


What is 20 hours 30 minutes minus 5 hours 45 minutes equal to?

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.


How many hours would it take to drive 333 miles atv70 miles an hour?

4 hours, 45 minutes, 25.71 seconds


How much is 45 minutes equals how many seconds?

45 minutes is 2,700 seconds.