Study guides

☆☆

Q: 4 quarter hours equal how many minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

One and one-quarter hours is equal to 75 minutes.

One quarter-hour is 15 minutes.

45 minuates

75/60 = 1.25 or one and a quarter hours

There are three quarter-hours in 45 minutes.

60 minutes is 4 quarter-hours.

A quarter of an hour is 15 minutes.

15 minutes is one quarter (1/4 or .25) of one hour.

There are: 60+15 = 75 minutes in one and a quarter hours.

There are 75 minutes in 1.25 hours

195 minutes.

195 minutes.

315 minutes.

315 minutes.

195 minutes !

15

1 quarter hour is 15 minutes. So 5 quarter hours would be 75 minutes. 5x15=75

6 hours equal 360 minutes.

1

315 minutes.

105 minutes.

45

60!

There are 60 minutes in an hour,therefore 15 minutes is equal to a QUARTER OF AN HOUR or 1/4 hour or 0.25 hour.

There are 135 minutes in 2 and a 1/4 hours