Q: 50 percent off and a further 50 percent off what is your savings?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

10 percent off 50 = 4510% off of 50= 10% discount applied to 50= 50 - (10% * 50)= 50 - (0.10 * 50)= 50 - 5= 45

50 - 90% = 50 x (1 - (90/100)) = 50 x 0.1 = $5 Therefore, 90 percent off 50 dollars is equal to 5 dollars.

40 percent of 50 = $20

50 percent off 150.00 = 7550% off of 150= 50% discount applied to 150= 150 - (50% * 150)= 150 - (0.50 * 150)= 150 - 75= 75

10 is 20% of 50 therefore 20% off 50 = 40

Related questions

50 percent off means 50% discount applied to a quantity. Example: 50% off $100 = $50.

0.5 x 6.09 = 3.045. Therefore, 50 percent off (and indeed, 50 percent of) 6.09 is equal to 3.045.

10 percent off 50 = 4510% off of 50= 10% discount applied to 50= 50 - (10% * 50)= 50 - (0.10 * 50)= 50 - 5= 45

50%=26

50 - 90% = 50 x (1 - (90/100)) = 50 x 0.1 = $5 Therefore, 90 percent off 50 dollars is equal to 5 dollars.

40 percent of 50 = $20

the next extra 50 percent off sale at Dillard's is today.

50 percent off 150.00 = 7550% off of 150= 50% discount applied to 150= 150 - (50% * 150)= 150 - (0.50 * 150)= 150 - 75= 75

10 is 20% of 50 therefore 20% off 50 = 40

18 - (50%) = 9

50% of 26.99 is 13.495

50% off of 45.00 = 50% left of 45.00 = 45.00*50/100 = 22.50