answersLogoWhite

0


Best Answer

it is five-sixths of a minute.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2009-08-22 01:25:12
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.71
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
338 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: 50 seconds is how many minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many minutes and seconds are 350 seconds?

There are 5 minutes and 50 seconds


How many minutes are in 350 seconds?

There are 5 minutes and 50 seconds.


How many seconds in fifty minutes?

1 minute = 60 seconds so 50 minutes = 50*60 =3000 seconds. Simple!


How many minutes and seconds are in 530 seconds?

There are 8 minutes and and 50 seconds in 530 seconds


How many minutes and seconds are in 230 seconds?

60 + 60 + 60 + 50 = 230 3 minutes 50 seconds


How many seconds are in 20 minutes and 50 seconds?

1,250 seconds.


How many seconds are in 3 minutes and 50 seconds?

230 seconds


How many minutes in 3000 seconds?

50


300 seconds is equal to how many minutes?

300 seconds is 50 minutes @60 seconds per minute.


How many seconds are in 50 minutes?

60 X 50 = 3000


50 years equal how many days hours minutes seconds?

50


How many minutes is 50 seconds?

It is: 5/6 of a minute


How many minutes are in 110 seconds?

There are 1 minute and 50 seconds in 110 minutes, since there are 60 seconds in a minute.


What is 350 seconds in minutes and seconds?

It is: 350/60 = 5 minutes and 50 seconds


How many hours and minutes are in 890 minutes?

890 minutes is 14 hours, 50 minutes, 0 seconds.


How many minutes are there in 350 seconds?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 350 seconds is equal to 350/60 = 6.83 recurring (that is, 6.83333...) minutes, or 6 minutes 50 seconds.


What is 5 minutes and 40 seconds plus 8 minutes and 50 seconds?

14 minutes and 30 seconds.


What is 91 minutes 33 seconds minus 40 minutes 44 seconds?

50 minutes, 49 seconds


How many seconds are there in 3 days 50 minutes 3 seconds?

There are 60 seconds in one minute. There are 1440 minutes in one day. Therefore, 3 days 50 minutes 3 seconds is equal to (3 x 1440 x 60) + (50 x 60) + 3 = 262203 seconds.


What is 170 seconds?

2 minutes and 50 seconds.


What is 50 second plus 3 minutes?

3 minutes 50 seconds.


What is 12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds?

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.


19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds equals?

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.


How many seconds are in 5 minutes 50 seconds?

60 sec = 1 min. 60 x 5 = 300sec + 50 sec = 350sec


A clock that gains 20 seconds an hour will gain how many minutes a day?

50 minutes per day.