Best Answer

Making the assumption that by "da", you mean days, and by "wk", you mean weeks: There are 7 days in one week, therefore, 63 days is equal to 63 / 7 = 9 weeks.

Q: 63da equals how many wk?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 weeks

(167 days) / (7 days/wk) = 23.86 weeks.

wk. or w is the abbreviation for week.

$12*40*(48–(365.24/7=52.18)) = $23040–25045 Your weekly salary is ($12/hr)(40hr/wk)=$480/wk. The rest of the answer depends on how you view the number of weeks in a year. This is commonly taken to be 52. ($480/wk)(52 wk)=$24960. Another way to look at this is there are 365.25 days in a year. Then there are 365.25days/(7days/wk)=52.18 (rounded) weeks in a year and ($480/wk)(52.18wk/yr)= $25045.71/yr.

Assuming 40 hr/wk and working 52 wk/yr: 13.8*40*52 = $28704/year.

Related questions

3 weeks

(167 days) / (7 days/wk) = 23.86 weeks.

1/7

Trying to answer this without a handy keyboard to demonstrate on is difficult, but I will try :) WK = white key BK = black key Starting from the note directly in the centre of the piano, it goes: WK = C BK = C sharp WK = D BK = D sharp WK = E WK = F BK = F sharp WK = G BK = G sharp WK = A BK = A sharp WK = B WK = C Bear in mind that all sharps also equal flats. For example, F sharp also equals G flat, A sharp also equals B flat.

WK

1 wk = 7 d so 25 wk = 25*7 = 175 d. Simple!1 wk = 7 d so 25 wk = 25*7 = 175 d. Simple!1 wk = 7 d so 25 wk = 25*7 = 175 d. Simple!1 wk = 7 d so 25 wk = 25*7 = 175 d. Simple!

7 Days in a Wk ...59/7 = 8 wk and 3 Days

wk

WK-League was created in 2009.

wk. or w is the abbreviation for week.

About 20ml for a 3 wk old kitten coz mine did and he is doing well

3.5 gal/wk * 52 wk/yr = 182 gallons per year.