Study guides

☆☆

Q: 6 dollars minus 25 percent equals?

Write your answer...

Submit

Related questions

It is 56.25 dollars.

$34.50

40%

It is: 3550 minus 887.50 = 2662.50 dollars

31.99 * 75% = $23.99

16. 25% of 16 is 4.

25% of $45 is $11.25. $45 minus $11.25 is $33.75

25% of 200 dollars is the same as 200/4 which equals 50.

57,000 minus 25 percent is 42,750

$398.00 times 0.25 (25 hundredths, or 25%) equals $99.50

It is 205 minus 25 = 180

25 minus 45 percent = 13.7525 - 45% of 25= 25 - (0.45 * 25)= 25 - 11.25= 13.75

$20-25% is easy to answer. first turn the percent into a decimal. It would then become .25 you multiply 20 by that decimal and get 5. So 25% - %20 would be 15 because 25% of 20 dollars is $5

25 percent of 25 percent = 0.0625

x is y plus 25% of y.

It is 25 minus 9 = 16

It is: 910 minus 25 equals 885

225 - 200 = 25

Two hundred seventy-nine minus 25% is 209.985.

282.50 - 25% = 211.875

25 - (20%) = 20

3,600 - (25%) = 2,700

550 minus 25% = 549.75 . 412.5 is 25% less than 550 .

390.00

22500