Q: 72 seconds is how many minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4,320 seconds.

72 minutes.

259,200 72 hours x 60 = 4,320 minutes 4,320 minutes x 60 = 259,200 seconds

Since there are 60 seconds in a minute, you would simple take 1.2 minutes and multiply by 60. Thus 60x1.2 = 72 1.2 minutes = 72 seconds.

72 years is about 2,272,098,672 seconds.

Related questions

1 minute = 60 seconds; SO 72 minutes = 4320 seconds.

4,320 seconds.

72 minutes.

I assume you mean 72 hours. This is 4320 minutes. If you meant 72 seconds, this is 1 and 1/5 or 1.2 minutes.

259,200 72 hours x 60 = 4,320 minutes 4,320 minutes x 60 = 259,200 seconds

Since there are 60 seconds in a minute, you would simple take 1.2 minutes and multiply by 60. Thus 60x1.2 = 72 1.2 minutes = 72 seconds.

259200 seconds = 4320 minutes = 72 hours = 3 days

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 12 minutes is equal to 12 x 60 = 720 seconds.

It is: 4320/60 = 72 minutes or 1 hour and 12 minutes

In 1014 or 100,000,000,000,000 seconds there are 1,666,666,666,666.67 minutes, 27,777,777,777.78 hours, 1,157,407,407.41 days and 3,170,979.20 years. More precisely 1014 seconds is 3,170,979 years, 72 days, 9 hours, 46 minutes and 40 seconds.

72 years is about 2,272,098,672 seconds.

50 miles = 60 minutes 50/50 miles = 60/50 minutes 1 mile = 6/5 minutes 12 miles = 12 x 6/5 minutes 12 x 6/5 = 72/5 = 144/10 = 14.4 60 x 0.4 = 24 or 5 miles = 6 minutes = 360 seconds 1 mile = 360/5 = 72 seconds 12 miles = 12 x 72 = 864 seconds 60 x 14 = 840 = 864 - 24 Answer: 14 minutes 24 seconds