(72 years) x (365.2422 days/year) x (24 hr/day) x (60 min/hr) x (60 sec/min) = 2,272,098,678 seconds

So 72 years is around 2 billion seconds.

If you want to figure it out on your own, make sure the units (like "days/year" and "min/hr") all cancel out except the one you want (seconds). For example:

(years)(days/year) -> "years" cancel, leaving "days"

So in the above, you have:

(years)(days/year)(days)(hr/day)(min/hr)(sec/min) -> all cancel except seconds.

🤓

🤯

🤔

Q: 72 years is equal to how many seconds?

Write your answer...

72 years is about 2,272,098,672 seconds.

72 years =2,270,592,000,000

There are 1000 milliseconds in one second. Therefore, 72 milliseconds is equal to 72/1000 = 0.072 seconds.

72 months= 6 years

6 years

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 1.2 minutes is equal to 1.2 x 60 = 72 seconds.

There are 72 months in 6 years because there are 12 months in a year and 12 x 6 is equal to 72.

72 seconds is 1 minute and 12 seconds or 1.2 minutes.

1 minute = 60 seconds; SO 72 minutes = 4320 seconds.

259,200 seconds

4,320 seconds.

It is 259200 seconds.

In 1014 or 100,000,000,000,000 seconds there are 1,666,666,666,666.67 minutes, 27,777,777,777.78 hours, 1,157,407,407.41 days and 3,170,979.20 years. More precisely 1014 seconds is 3,170,979 years, 72 days, 9 hours, 46 minutes and 40 seconds.

72 grams is equal to 0.158733 pounds.

259200 seconds

72

72 minutes.

364 months in 72 years.

72 years is 864 months.

72" = 182.9 cm

72 inches

One yard is equal to 36 inches. Therefore, 72 inches is equal to 72 / 36 = 2 yards.

One yard is equal to 3 feet. Therefore, 72 feet is equal to 72 / 3 = 24 yards.

259200 seconds = 259200/3600 hours = 72 hours

72 inch = 2 yard.