Best Answer

approx 141.867 mins

or

aprrox. 2.364 hours

all you have to do is divide by 60 ( 60 secs in 1 min)

Q: 8512 seconds equal how many mins?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

56.7 mins... which is 56 mins and 40 secs

3 mins and 30 secs? 210 seconds

1600 (seconds) / 60 (seconds /min) = 26 mins 40 seconds 26.67 mins = 60 (minutes/hour) = .44 hours

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 7 minutes 40 seconds is equal to 7 x 60 + 40 = 460 seconds.

Related questions

56.7 mins... which is 56 mins and 40 secs

3 mins and 30 secs? 210 seconds

1600 (seconds) / 60 (seconds /min) = 26 mins 40 seconds 26.67 mins = 60 (minutes/hour) = .44 hours

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 3000 seconds is equal to 3000 / 60 = 50 minutes.

60 seconds in 1 minute Hence in 2 minutes, there will be 60 x 2 = 120 seconds.

1 minute = 60 seconds 560 seconds = 560 / 60 mins = 91/3 mins (or 9 mins 20 seconds)

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 7 minutes 40 seconds is equal to 7 x 60 + 40 = 460 seconds.

270 seconds.

1,140 seconds.

how many seconds are there in 30 mins.?

150 seconds