Study guides

Q: How long does it take to drive 285 miles at 75mph?

Write your answer...

Submit

Related questions

99 miles / 75mph = 1.32 hours, or 1 hour and 19 minutes

20 minutes.

11.5 hours.

50 minutes

8 minutes.

Four minutes.

7 hours.

1 hour 52 minutes.

3 hours 51 minutes.

17 hours, 20 minutes.

2 hours 40 minutes.

Time = Distance divided by Rate Time = 411 miles/75mph = 5.48 hours Answer: It would take 5.48 hours to drive 411 miles at 75mph

between 15 ta 17 hours

1.96 hours, or 1 hour and 58 minutes

23.62 hours if driving at a constant speed.

Driving at the speed limit of 75mph, it would take 80 hours or 4 days

1000 / 75 = 13.333 hours

It'll take 20 minutes because 25/75 = 1/3 of an hour

One hour.

Time = Distance/Speed = 180m/75mph = 2.4 hours.

2.413333333333333333333333333333333333333333333 hours

Time = Distance / Speed = 135 miles / 75 mph = 1.8 hours or 1 hour 48 minutes.

93 mi / 75 mph = 1.24 hr = 1 hr 14.4 min.

forever. you're going 75mph which is over the speed limit, hence you get banned from driving and cant go 79 miles.

234/75 = 3.12 hours