Study guides

Q: 90 seconds is how many minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 5400 seconds in 90 minutes which is greater than 540 seconds

90 minutes is 540 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 90 minutes is equal to 90 x 60 = 5400 seconds.

There are 60 seconds in 1 minute, therefore 60x90 = 5400 seconds in 90 minutes.

90 seconds = 60 seconds + 30 seconds = 1.5 minutes

90 seconds

1.5 minutes

5400

1 minute = 60 seconds so 1.5 minutes = 1.5*60 = 90 seconds.

1 and a half

From seconds to minutes: 1 minute/60 seconds For 90 seconds: (90 seconds)*(1 minute/60 seconds)=1.5 minutes

Well 90 minutes in a soccer match 60 seconds in a minute. 90*60=5400 seconds

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400/60 = 90 minutes.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 5400 seconds is equal to 5400 / 60 = 90 minutes.

IF you mean 1.3 minutes - it's 80 seconds. IF you mean 1 minute 30 seconds - it's 90 seconds.

90 minutes = 90minutes and 0seconds1 minute = 60 seconds10 minutes = 10 x 60 = 600 seconds90 minutes = 90 x 60 = 5,400 seconds

1 and 1/2

90 minutes

1 and half hours and 90 minutes

It is 11 minutes 20 seconds.

That depends what it is 90 of. If it is 90 seconds, this is equal to 1 minute, 30 seconds.

there are 90 secs in 1 and 1/2 minutes

90 seconds. One minute is 60 seconds, 0.5 of a minute (half) is 30 seconds. 60 + 30 = 90

90 seconds = 1.5 minutes. So the ratio is 1.5 : 3 or 1:2

Yes. 90 minutes is 5400 seconds, so it is ten times more.