answersLogoWhite

0


Best Answer

Did you read your question before posting it? Apart from the fact that few cars can travel at 350 miles per hour, the question asks how much time ...[for] ... 3 hours. The answer, obviously, is 3 hours!

User Avatar

Wiki User

12y ago
This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: A car travels at 350 miles per hour How much time does it take the car to travel 3 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

A car travels 238 miles in 3 hours and 30 minutes How many miles does it travel per hour?

238 miles in 3 hours and 30 minutes = 68 mph


A car travels at an average speed of 64 miles per hour How many miles does it travel in 4 hours and 30 minutes?

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.


A car travels 70 miles per hour How far does the car travel in 4 hours and 15 minutes?

The car will travel 297.5 miles.


A submarine travels 56 miles in 4 hours at this rate how many hours will it take the submarine to travel 700 miles?

A submarine that travels 56 miles in 4 hours averages 16 miles per hour. (The 56 miles divided by 4 hours = 16 miles per hour.) To cover 700 miles at 16 miles per hour will take 700 miles divided by 16 miles per hour = 50 hours.


A family travels for 7 hours at a rate of 55 miles per hour. How far do they travel?

385


If a car travels at 55 miles per hour how many miles will it travel in 6 hours?

55 x 6 = 330 miles.


If a car travels 40 miles per hour for 2.5 hours then how many miles does it travel?

40 x 2.5 = 100 miles.


If a car travels 2 hours how many miles it travel?

It really depends on the speed of the car. If it is traveling at 60 miles per hour, it would travel 120 miles. If it is traveling at 20 miles per hour, it would travel 40 miles.


A car travels 60 miles per hour how long will it take to travel 302 miles?

5 hours and 2 minutes.


If it takes a person 3 hour to travel 27 miles how long will it take to travel 70 miles?

27 / 3 = 9 Thus the person travels 9 miles in an hour and 70/9 hours to travel 70 miles. You do the math.


A car travels 120 miles in 3 hours , how many hours will it take to travel 40 miles?

120/3 = 40 miles per hour. So it will take 1 hour to go 40 miles.


Jeremy travels at an average rate of 57 miles per hour About how many hours will it take him to travel 857 miles?

15 hours and 2 minutes.