Best Answer

126,720 of them.

Q: A runner ran 2 miles in 12 minutes and 23 seconds how many inches did they run?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

yes

40 minutes and 32 seconds He meant in miles per hour

1.5 miles = 40 seconds multiply both by 6 9 miles = 240 seconds = 4 minutes multiply both by 15 135 miles = 60 minutes = 1 hour

50 miles = 60 minutes 5 miles = 6 minutes = 360 seconds 1 mile = 72 seconds 3 miles = 216 seconds or 3600/50 x 3 = 216 Answer: 3 minutes 36 seconds

2hours 57 minutes = 177 minutes 177 minutes/26 miles= 6.80 minutes /miles 0.80 minutes x 60 seconds= 48 seconds Answer= 6:48 /mile

Related questions

15 miles in 60 minutes = 15 miles in 3600 minutes = 15 miles in 216000 seconds = 1 mile in 14400 seconds = 5280 feet in 14400 seconds = 63360 inches in 14400 seconds = 4.4 inches in one second = 88 inches in 20 seconds, or 7 feet-4 inches.

4 miles

The runner covered a total of 3520 yards (2 miles = 3520 yards).

yes

You need the speed in terms of inches per some_unit_of_time: 1 mile = 63360 inches 1 minute = 60 seconds 1 hour = 60 minutes = 60 × 60 seconds = 3600 seconds 20 miles/hour = 20 × 63360 inches/(3600 seconds) = 352 inches/second Now you can calculate the time: time = distance ÷ speed → time = 115 inches ÷ 20 mph = 115 inches ÷ 352 inches/second = 115/352 seconds ≈ 0.327 seconds

3.47 miles in 22 minutes and 56 seconds equates to an average speed of 9.08 miles per hour.

7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.

They would be running 7.5 mph.

40 minutes and 32 seconds He meant in miles per hour

1.5 miles = 40 seconds multiply both by 6 9 miles = 240 seconds = 4 minutes multiply both by 15 135 miles = 60 minutes = 1 hour

50 miles = 60 minutes 5 miles = 6 minutes = 360 seconds 1 mile = 72 seconds 3 miles = 216 seconds or 3600/50 x 3 = 216 Answer: 3 minutes 36 seconds

3.1064 miles in 22 minutes 55 seconds equates to an average speed of 8.13 miles per hour.