Study guides

☆☆

Q: A watch loses 2 minutes every 15 hours How much time will it lose in 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

4/15 of a minute

16 minutes.

216 seconds

your watch talks something my watch doesn't dang it

First you calculate hoe many minutes are i one day, witch is 60 minutes times 24 hours and it's going to be 1440 minutes. Then you 0,15 multiply 1440 and divide by 60. The answer is 3.6 min Am I wrong?

Time difference between accurate start and finish times = 10 hours. 1 hour = 60 minutes : 10 hours = 600 minutes. Number of 5 minute intervals in 600 minutes = 600 ÷ 5 = 120 In total the watch loses 120 x 2 = 240 seconds = 240 ÷ 60 = 4 minutes. The time shown on the watch (at 6.30pm) is 6.26 pm.

two hours for every dog watch

thank you genius for posting this question. the answer is 6 x 6 = 36 12:45 + 36 mins = 1:16 pm

30 episodes x 20 min/episode=600 minutes or 10 hours.

Write a program which displays digital watch on the screen, after taking the hours and minutes from the user.

24 hours

this sit is rong my watch is not working by the manual

People also asked