Study guides

Q: 46 pennies and nickels equals 1 dollar?

Write your answer...

Submit

Related questions

No. You will not get a whole number of pennies and nickels to equal exactly $1. See below to find out why: Let X be the number of pennies and Y be the number of nickels. The total number of pennies and nickels is equal to 46 so, X + Y = 46 Additionally, the total number of pennies and nickels must also equal 1 dollar, so 0.01X + 0.05Y = 1 Using these two equations, solve simultaneously for X & Y to find the number of pennies and nickels. Use the 1st equation and substitue in the second. Substitute Y = 46-X into the 2nd equation: 0.01X + 0.05(46-X) = 1 0.01X + 2.30 - 0.05X = 1 0.04X = 1.30 X = 32.5 and solving for Y, Y=13.5

92 quarters is equal to 23 dollars. 46 dimes is equal to 4 dollars and sixty cents. 23 nickels is equal to one dollar and fifteen cents. Together, the amount is equal to $28.75

1. 4 quarters 2. 3 quarters, 2 dimes, 1 nickel 3. 3 quarters, 2 dimes, 5 pennies 4. 3 quarters, 1 dime, 3 nickels 5. 3 quarters, 1 dime, 2 nickels, 5 pennies 6. 3 quarters, 5 nickels 7. 3 quarters, 4 nickels, 5 pennies 8. 2 quarters, 5 dimes 9. 2 quarters, 4 dimes, 2 nickels 10. 2 quarters, 4 dimes, 1 nickel, 5 pennies 11. 2 quarters, 3 dimes, 4 nickels 12. 2 quarters, 3 dimes, 3 nickels, 5 pennies 13. 2 quarters, 2 dimes, 6 nickels 14. 2 quarters, 2 dimes, 5 nickels, 5 pennies 15. 2 quarters, 1 dime, 8 nickels 16. 2 quarters, 10 nickels 17. 1 quarter, 7 dimes, 1 nickel 18. 1 quarter, 7 dimes, 5 pennies 19. 1 quarter, 6 dimes, 3 nickels 20. 1 quarter, 6 dimes, 2 nickels, 5 pennies 21. 1 quarter, 5 dimes, 5 nickels 22. 1 quarter, 4 dimes, 7 nickels 23. 1 quarter, 3 dimes, 9 nickels 24. 1 quarter, 2 dimes, 11 nickels 25. 10 dimes 26. 9 dimes, 2 nickels 27. 9 dimes, 1 nickel, 5 pennies 28. 8 dimes, 4 nickels 29. 7 dimes, 6 nickels 30. 6 dimes, 8 nickels 1. 31. 1 half dollar, 5 dimes 32. 1 half dollar, 4 dimes, 2 nickels 33. 1 half dollar, 4 dimes, 1 nickel, 5 pennies 34. 1 half dollar, 3 dimes, 4 nickels 35. 1 half dollar, 3 dimes, 3 nickels, 5 pennies 36. 1 half dollar, 2 dimes, 6 nickels 37. 1 half dollar, 2 dimes, 5 nickels, 5 pennies 38. 1 half dollar, 1 dime, 8 nickels 39. 1 half dollar, 10 nickels 40. 1 half dollar, 4 dimes, 10 pennies 41. 1 half dollar, 1 quarter, 2 dimes, 1 nickel 42. 1 half dollar, 1 quarter, 2 dimes, 5 pennies 43. 1 half dollar, 1 quarter, 1 dime, 3 nickels 44. 1 half dollar, 1 quarter, 1 dime, 2 nickels, 5 pennies 45. 1 half dollar, 1 quarter, 5 nickels 46. 1 half dollar, 1 quarter, 4 nickels, 5 pennies 47. 1 half dollar, 2 quarters 48. 2 half dollars Pretty sure that covers it, so there are 30 ways to make a dollar with less than 15 coins. At least 48 combinations if one does not omit a fifty cent piece!

76

Forty-six dollars ($46.00)

you can make 41sent.You can also make 47 cent with this and 46 cent.

46 of them.

It is 8 for the range in 41 46 46 46 and 49 49 divide by 41 equals 8 range equals 8

46 pennies, = 46 cents. For each penny replaced by a nickel, the total increases by 4 cents. To increase the total to $1, the increase would be 54 cents.

1 inch equals 2.54cm. So, 46 inches equals 116.84cm (46x2.54).

46 equals to dollar at present,,,just have to convert it to peso loser

The square root of 46 times the square root of 46 = 46

0.05 x 24 = 0.10 x 12 = 1.20 one dollar twenty cents

It's 46. 23 times 2 equals 46

46 inches is 116.84 centimeters.

2x23=46

28 * 46 = 1288

-46

46 * 2.54 = 116.84

It is 134+46 = 180

d=46

No

46

0.1522

46 centimeters = 18.11 inches