answersLogoWhite

0


Best Answer

720 km / 9 hr = 80 km / hr.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-03-17 12:27:55
This answer is:
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
3
๐Ÿ˜ฎ
1
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

1 card

What is the name of Steve on minecraft's name

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: Carol drove 720 km in 9 hours what was her rate in kmhr?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many miles did Lydia drive if she drove 180 miles for 3 hours on Tuesday then drove 7 more hours at that rate?

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.


Cheryl drove 4 hours at a constant rate to travel 160 miles. At what rate did she drive?

40 mph


If you drove 200 miles in 24 hours how fast were you driving?

About 8.3 mph at that rate of travel.


The rabbits average rate when he was awake was 5 kmhr The turtle never stopped for a break but his pace was only 1kmhr How long will the rabbit run before it catches the turtle?

1.7 or 1.8 hours


Scott drove 330 miles in 6 hours What was his rate of speed?

Divide 6 into 330 to figure MPH


Mrs drove 378 miles in 6 hours What is her average rate of speed?

505 miles in 7 hours has a value of about


Martin drove 80 miles in 2 hours he coverd 100 miles more in3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the 5 hours?

44 mph


If martin drove 80 miles in 2 hours and then covered 100 miles more in 3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the hours of driving?

36 mph


Bob drove to his sister's house at an average rate of 40 mph one morning he drove home later at an average rate of 50 mph if the total driving time was 9 hours what was the distance?

200 miles each way.


Martin drove 80 miles in 2 hours then drove 100 miles more in 3 hours. what was his average rate of seed for the 5 hours?

Average seed = (total distance) / (total time) = (80+100) / (2+3) = 180/5 = 36 miles per hour


Martin drove 80 miles in 2 hours he covered 100 miles more in 3 hours what was the average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

100 miles


On the first day of their vacation the Morales family drove 312 miles in 6 hours at that rate how far will they travel the next day if they drive for 8 hours?

416 miles


Judith drove h hours at a rate of 55 mph She did not reach her goal of driving 385 miles for the day How long did she drive?

9


You drove 80 miles in 2 hours and then 100 miles in 3 hours What is the average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

36 mph. (80+100) / (2+3) = 36


Martin drove 80 miles in 2 hours after lunch he coverd 100 miles more in 3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

180 miles, 5 hours; 36 mph


One morning martin drove 80 miles in 2 hours after luch he covered 100 miles more in 3 hours what was his average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

36 mph


Maria drove at a rate of 60 miles per hour for four hours How far did she drive?

60 x 4 = 240 miles.


Jon drove 600 miles to get to the Grand Canyon If the drive took 12 hour what is Jon's rate of speed?

Distance = rate * time 600 miles = rate * 12 hours rate of speed = on average, 50 miler per hour


One morning Martin drove 80 miles in 2 hours After lunch he covered 100 miles more in 3 hours. What was his average rate of speed in mils per hour for the 5 hours of driving?

36 miles per hour


If buck drove 220 miles in five hours the what is his average rate of speed?

To calculate the average speed you divide the distance by the time.


Why are rates within the experiments called unit rates?

a unit rate is a mathematical term refering to how much or how many to a unit of 1. that was kind of confusing so let me give you an example. if you drove a total of 55 miles in 2 hours. the unit rate would be how many miles you drove in 1 hour, or 1 minute depending on the question.EXP: your on vacation and your family drove 55 miles in to hours. how many miles did you drive in 1 hour.55 divided by 2 = 27.52 divided by 2 = 1 unit rate = 27.5 over 1divide by the denominator


If the reina family drove 348 miles on the first day of their vacation in 6 hours at that rate how far will they travel in the next 9 hours?

The most important formula to memorize is: Distance = Rate (speed) x Time (hours or minutes, etc..) Therefore, the average rate on the first date can be calculated as follows: Rate = Distance / Speed 348 miles divided by 6 hours = 58 miles per hour. At that rate, a total of 58 miles times 9 hour = 522 miles can be driven by the family in the next 9 hours.


One morning martin drove 80miles in 2 hours After lunch he covered a 100 miles more in 3 hours What was his average rate of speed in miles per hour for the 5 hours of driving?

180 miles / 5 hours = 36 miles per hour (average)


Teresa drove 440 miles in 8 hours What is her average rate of speed?

Dividing distance travelled by time taken gives 440/8 = 55 miles per hour.


The Taylor family drove for 1 hour at a rate of 60 miles per hour and drove for 2 hours at a rate of 45 miles per hour then what was their average rate?

During the first hour, they covered (60 x 1) = 60 miles.During the next 2 hours, they covered (45 x 2) = 90 miles.The total distance covered was (60 + 90) = 150 miles.The average rate was (distance/time) = (150/3) = 50 miles per hour.

People also asked

If the speed of a man is 100 meter per 9.5 seconds what will be his speed in kilometer per hour?

View results