Loading...

Still have questions?

675 minutes.

Assuming you meant minutes, the answer is 675/60 = 11.25 hours.

36 minutes/(11 min 36 sec) = 2160 sec/696 sec = 90/29 which cannot be simplified further.

3.3333 minutes.

3 minutes. In 1 minutes there are 60 second. Divide 180 sec to 60 sec and you'll have 3. So the answer is 3 minutes.

10 sec/1 min = 10 sec/60 sec = 1/6

60 seconds = 1 minute so 8790 sec = 8790/60 = 146.5 minutes. Simple!

2mins : 5 sec = 2x60 sec : 5 sec = 120 sec : 5 sec = 120:5 = 120/5 = 24

1 min = 60 sec 250 sec = 250/60 = 4 minutes and 10 sec

mins sec

7

210 sec

675 dollars for 15 minutes

525,600 Minutes in one year.

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

15/60=1/4=0.25 minutes

30000 sec = 30000/60 = 500 minutes.

4 mins

four minutes

52 minutes

Divide by 60.

5.842 mins

1680 sec.

4.2 minutes. (:

we know , 1 min =60 sec 100 sec =1 min 40 sec