Best Answer

2590/2400 gives us 1.079166666666667, or a roughly 8% increase in that time.

If we want an 8% increase in 10 months with a simple (non-compounding) interest rate, then it must rise by 8/10 = 0.8% per month.

Lvl 12

Q: Determine the simple interest rate at which $2400 will grow to $2590 in 10 month?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2400*12.5/100*4 = 1200

1000 mL = 1 L so 2400 mL = 2.4 L. Simple!

2700-2400/2400= 300/2400=.125 12.5%

2400

1 kg = 1000 g so 2.4 kg = 2.4*1000 = 2400 grams. Simple!

Related questions

2400*12.5/100*4 = 1200

$2400

At 8% per year, it would take 138 years, so that is 1656 months. If it was 8% per month, it would be 138 months.

2400 x .249 % is 597.6.

4 quarts = 1 gallon so 2400 quarts = 2400/4 = 600 gallons. Simple!

1000 mL = 1 L so 2400 mL = 2.4 L. Simple!

1000 metres = 1 kilometre then 2400 m = 2400/1000 = 2.4 km. Simple!

Yes, because the earlier you make extra payments the less interest you pay. So if you pay $200/month extra each month this year, that is better than paying $2400 at the end of the year.

1 metre = 100 centimetres so 24 m = 2400 cm. Simple!

2400

2700-2400/2400= 300/2400=.125 12.5%

2400