Loading...

70 Crates

240

10,368

6

4509 divided by 12 = 375.75 or 375 boxes one box only three quarters full. So you would use 376 boxes.

Who really cares about her cookies what nerd wrote this question?

Each boy should get 7/4 of the cakes

Each boy should get 7/4 of the cakes

45

If there are ten boxes then each box & apples combination will weigh 30 pounds. If the box weighs 3 pounds empty then it holds 27 pounds when full.

3.5

there are 33 boxes because if you count 3 that's 3. then the 2 boxes inside each big box that's 6 small boxes. and that makes 9 boxes. then you have 4 even smaller boxes. 4 multiplied by six makes 24. then you add 9 plus 24 and get 33.

86/3.5 = 24.57 so answer is 24 complete bottles

There are 12 boxes of Girl Scout cookies in each case.

ur bad kid

45

mini cakes for each of them

Millions.

288 pencils in 36 boxes, would mean 8 pencils in each box. If you had 288 pencils in each of 36 boxes, you would a total of 10,368 pencils.

That would depend on how the boxes are moving and how massive they are.

$3.

0nehundran

Due to the care they give to each cake and the one-of-a-kind nature of each order, they require a minimum of $1000 on all of our cakes.

13 boxes with 13 tiles in each

3 big ones3 x 2 = 6 intermediate ones3 x 2 x 4 = 24 small onesTotal = 3 + 6 + 24 = 33 boxes in all