Study guides

Q: How many minutes are in 5 12 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

12 hours and 5 minutes.

12

There are 12 hours between the 2 times. 12 hours = 12 * 60 = 720 minutes. 720 - 500 = 220 minutes.

There are 60 minutes in 1 hour, so 300 minutes equals 5 hours. Therefore 312 minutes equals 5 hours and 12 minutes.

1/12 of an hour is 5 minutes (i.e. 60/12). 7x5 is 35 minutes

5

5/12 of an hour

1/5 of an hour is 12 minutes.

12 hours and 5 minutes

27.5 times.

1/5 of an hour

8 hours and 40 minutes -- or 8 2/3 hours to be exact. How do I know? 9 am to 12 pm (noon) is 3 hours. 12 pm (noon) to 5 : 40 pm is 5 hours and 40 minutes, or 5 2/3 hours. 3 + 5 2/3 = 8 2/3

The flight time is approximately 5 hours, 12 minutes.

5/12

60 minutes in an hour; 30 minutes in a half hour. 5 and 1/2 = 330 minutes

300 minutes / (60 minutes / hr) = 5 hours = 5 hours and 0 minutes

What is the hour for 7:30-3:00 with 30 minutes break.

Three hours and 12 minutes is 3.2 hours. 12 minutes is one fifth of an hour (60/12 = 5) and one fifth is 0.2.

It is 281 miles and an estimated driving time of 5 hours and 12 minutes.

Exactly 27 hours,12 minutes, 5 seconds.

25/60 or 5/12

300 Minutes =5 Hours

2 hours, 5 minutes

5 hours and 55 minutes is equal to 355 minutes.

Because 12/60 = 1/5 or 0.2 hours