Study guides

☆☆

Q: How many 10p coins are there in 7.30 pound?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

1 pound = 16 ounces Hence 730 ounces = 730/16 = 45 and 10/16 = 45 and 5/8. So you will be able to fill 45/5 = 9 five pound bags with some left over flour (about 5/8 of a pound)

730.

730

730 grams = 25.75 ounces.

Answer: 730 km = 453.6 mi.

730 litres is 0.730 Kl.

730 days = 17,520 hours

There are: 730/365 = 2 years

730 centimeters = 287.401575 inches

730 gallons = 2763.35 liters

730 liters is 192.85 US gallons.

730 days is; 63,027,000 seconds

730 mg is 0.00073 kg

730 mg = 0.00073 kg

you can multipy 2x36=730 or you can add 365+365=730

There are 2 years in 730 days.2 days365 days per year*2 years=730 days

7,300ML

734

7

1045

30%off of 730 = 730 - (0.3 x 730) = 511

1 square mile (one 'section') = 640 acres 730 square miles = (730 x 640) = 467,200 acres

There are 25.4 millimetres in one inch. Therefore, rounded to two decimal places, 730 millimetres is equal to 730/25.4 = 28.74 inches.

There are 304.8 millimetres in one foot. therefore, rounded to two decimal places, 730 millimetres is equal to 730/304.8 = 2.40 feet.

28.74" Direct Conversion Formula 730 mm*1 in 25.4 mm=28.74015748 in