Study guides

Q: How many nickels are in 50 cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

A nickel is 5 cents and a half dollar is 50 cents, so 10 nickels make a half dollar.

There are 36 different ways to make 50 cents out of nickels, dimes and pennies.

12 - a half dollar is 50 cents, or 10 nickels; a dime is 10 cents, or 2 nickels.

7 nickels are in 35 cents.

It depends. If you're asking for 50 cents, then the answer is 10. If it's 50 dollars, then the answer is 1000.

5 dimes is 5 x 10 cents = 50 cents. 3 nickels is 3 x 5 cents = 15 cents. 50 cents + 15 cents = 65 cents.

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

A nickel is worth 5 cents. A dollar is worth 100 cents. 50/5=10. Ten nickels makes up half a dollar.

5 dimes = 50 cents 3 nickels = 15 cents Total is 65 cents

There are 10 ways.

45 including a half dollar.

A nickel is 5 cents. 40 nickels are worth 40*5 = 200 cents, or $2.

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)

18 nickels.

A nickel is 5 cents so 10*5 = 50 cents.

$5.00 = 500 pennies/ 100 nickels/ 50 dimes/ 20 quarters

A nickel is 5 cents so $1 = 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then $40 = 40*20 = 800 nickels.

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents

One solution is 10 nickels, because if you put in a dollar it can be broken into: 2 quarters (50 cents) so 50 cents are left, and you have 10 coins left to use If these 10 coins are all nickels, (total: 50 cents), the problem is solved! .5 +.5 =1 dollar

10 pennies and 8 nickels =18 coins 10 cents + 40 cents = 50 cents

50 cents is 50 pennies, or 5 dimes, or 2 quarters, or 10 nickels. Your choice.

185 nickels.

50 different ways

5 of them.