answersLogoWhite

0


Best Answer

1 hour = 60 minutes

2 hours = 60 + 60 = 120 minutes

0.4 of an hour = 4/10th of an hour = 4/10 (6) = 24 minutes

120 + 24 = 144 minutes

User Avatar

Kathleen

Lvl 3
โˆ™ 2021-10-22 23:33:12
This answer is:
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

2 cards

What is the name of Steve on minecraft's name

What is love

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards
More answers
User Avatar

Andrew Small

Lvl 5
โˆ™ 2021-10-23 01:05:33

i

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How would you convert 2.4 hours into minutes?
Write your answer...
Submit
Related questions

How do convert 10 days to hours then to minutes?

To convert days to hours, multiply by 24. 10 days X 24 hours = 240 hours. To convert hours to minutes, multiply by 60. 240 hours X 60 minutes = 14,400 minutes.


What is 5760 minutes in days remember there are 60 minutes in an hour and 24 hours in a day?

Divide the minutes by 60, to convert them to hours.Then divide the hours by 24, to convert to days.


How do you convert days into minutes?

Days * 24 = Hours. Hours * 60 = Minutes so Days * 24 * 60 = minutes.


What is 5760 minutes in days (Remember there are 60 minutes in an hour and 24 hours in a day.)?

Divide the minutes by 60, to convert them to hours.Then divide the hours by 24, to convert to days.


How many days is 16 hours and 48 minutes?

Convert to hours (in decimals), the divide by 24 to convert to days.


How do convert 3 d in to min?

First convert days into hours. 1 days is equal to 24 hours so 3 days time 24 hours/day is equals to 72 hours. Then convert hours to minutes. There are 60 minutes an hour so multiply 72 hours to 60 minutes. Then you will get 4320. So 3 days is equals to 4320 minutes or 72 hours.


What is the fraction of 15 minutes in a 24 hour day?

First, convert the 24 hours into minutes: 24 x 60 minutes = 1440 (the number of minutes in one day) The fraction is 15/1440 which reduces to 1/96


Convert 24 hours 39 minutes into days?

1 day and 39 minutes


How many days can you get out 358 min?

Just divide the minutes by 60 to convert to hours. Then, divide the hours by 24 to convert to days.


What is 444 minutes in hours and minutes?

7 hours, 24 minutes


What is the ratio of 24 mintues to 2 hours?

Just convert the 2 hours to minutes. Then you have the ratio:24 minutes : (the equivalent of 2 hours) Which, if you wish, you can then simplify.


How do you convert a fraction of a day in to hours?

A whole day is 24 hours. So a fraction of a day is a fraction of 24 hours - to convert the fraction to hours, multiply it by 24: For example ½ a day is ½ × 24 hours = 12 hours. 1/5 day is 1/5 × 24 hours = 4 4/5 hours or 4.8 hours. In this case the fraction of an hour can be converted into minutes as there are 60 minutes in an hour: multiply by 60. So the 4/5 hour becomes 4/5 × 60 minutes = 48 minutes. Thus 1/5 day = 4 hours 48 minutes. To convert hours to a fraction of a day, as there are 24 hours in a day, put the number of ours as the numerator over 24 as the denominator, and then simplify. For example 3 hours is 3/24 = 1/8 day; For example 5 hours is 5/24 day (this is a simple as it gets as 5 and 24 have no common factor other than 1).


How many years is one million minutes?

Divide the number of minutes by 60 to convert to hours, then divide the result by 24 to convert to days, and finally divide that by 365.25 to convert to years.


How many days take up a million minutes?

Just divide the number of minutes by 60 (to convert to hours), then divide the result by 24 (to convert to days).


How do you work out how many minutes are there in 100 years?

The answer depends on how accurate you wish to be. The simple answer is to convert the number of years to days (*365), days to hours (*24) and hours to minutes (*60). If you were being more precise, you would adjust for leap years: in most centuries, there would be 24 but in every fourth century there would be 25.


How do you convert 1.65 days into hours?

A day is 24 hours. 1.65 x 24 = 39.6 39.6 hours is 39 hours and 36 minutes.


How do you convert 138 days 18 hours and 39 minutes to hours and minutes?

There are 24 hrs in a day. 138*24 is 3312 hrs. This added to the hours and mins is 3330 hrs and 39 mins


How many days is 7402959 minutes?

It is: 7402959 divided by 24*60 which is 5140.94375 days or about 5141 days


How do you do a percentage of a day?

Convert a day to a number that will help, like 24 hours or 1440 minutes or 86,400 seconds. 6 hours is 6/24 of a day, or 25%.


How do you Convert 2 1 4 days to an equivalent amount in minutes?

214x24=5136 you would first multiply the day by 24 (to make it into hours) 5136/60 then you would divide by 60 (to make it into minutes minutes) and the answer would be 85.6


How do you convert years to minutes?

think about it. a year is 365 days, no? so multiply by 360. a day is 24 hours, no? multiply by 24. An hour is 60 minutes, no? multiply by 60.


How far will a man travel in 24 minutes on a bus going 55 mph?

Convert everything to compatible units (for example, convert the minutes to hours), then multiply the time by the speed to get the distance.


Is there another way to write 1080 minutes?

Yes. You can multiply it by 60 to convert it to seconds; or you can divide it by 60 to convert it to hours; or you can do this and then divide the result by 24 to convert it to days.


How do you convert 565 900 second into days?

Divide by 60 to get minutes, then divide by 60 to get hours, then divide by 24 to get days.


How long is 20979268 minutes?

That depends what you want to convert it to. Divide it by 60 to convert to hours. Divide the result by 24 to convert to days. Divide the result by 365 to convert to years.That depends what you want to convert it to. Divide it by 60 to convert to hours. Divide the result by 24 to convert to days. Divide the result by 365 to convert to years.That depends what you want to convert it to. Divide it by 60 to convert to hours. Divide the result by 24 to convert to days. Divide the result by 365 to convert to years.That depends what you want to convert it to. Divide it by 60 to convert to hours. Divide the result by 24 to convert to days. Divide the result by 365 to convert to years.