Study guides

☆☆

Q: How can the number of minutes in 30 days be calculated by?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

30 days = 43,200 minutes

Depends on which month, since not all months have the same number of days. There are 60 x 24 = 1440 minutes in a day. Therefore, in a month that has 30 days there are 30 x 1440 = 43,200 minutes. In a month that has 31 days there are 44,640 minutes. In February (28 days) there are 40,320 minutes. In February on a leap year (29 days) there are 41,760 minutes.

15,608 days and about 30 minutes.

November = 30 days = 30*24 hours = 30*24*60 minutes = 43200 minutes.

There are 10,950 days in 30 years.There are 262,800 hours in 30 years. There are 115,768,000 minutes in 30 years.

30

Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months) 30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months)30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months)30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)Months have different numbers of days. If we assume sort-of-average months of 30 days, you have to multiply all of the following numbers:2 (the number of months)30 (days per month)24 (hours per day)60 (minutes per hour)

(for a 30 day month)24 hours in a day24 x 30 = 720 hours60 minutes in each hour720 x 60 = 43,200 minutes*add 1440 to that number if the month has 31 days*

30

June has 30 days which gives it 43,200 minutes

1 day = 1440 minutes30 days = 43 200 minutes (if there are 30 days) 31 days = 44 640 minutes (if the month has 31 days)

30 days in November.

People also asked