Study guides

Q: How many seconds are in 20 minutes and 50 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 5 minutes and 50 seconds

There are 8 minutes and and 50 seconds in 530 seconds

There are 5 minutes and 50 seconds.

50 minutes per day.

1 minute = 60 seconds so 50 minutes = 50*60 =3000 seconds. Simple!

230 seconds

60 + 60 + 60 + 50 = 230 3 minutes 50 seconds

300 seconds is 50 minutes @60 seconds per minute.

50

60 X 50 = 3000

50

There are 60 seconds in one minute. There are 1440 minutes in one day. Therefore, 3 days 50 minutes 3 seconds is equal to (3 x 1440 x 60) + (50 x 60) + 3 = 262203 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 350 seconds is equal to 350/60 = 6.83 recurring (that is, 6.83333...) minutes, or 6 minutes 50 seconds.

It is: 350/60 = 5 minutes and 50 seconds

There are 1 minute and 50 seconds in 110 minutes, since there are 60 seconds in a minute.

890 minutes is 14 hours, 50 minutes, 0 seconds.

it is five-sixths of a minute.

It is: 5/6 of a minute

14 minutes and 30 seconds.

50 minutes, 49 seconds

50

2 minutes and 50 seconds.

3 minutes 50 seconds.

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.