Q: How can you write 12n equals 108 in a word problem?

Write your answer...

Submit

Related questions

12n = 108 Or n = 108/12

The problem 36 x 3 equals 108.

9x12=108

6 times 18 equals 108.

108 inches equals 9 feet

18x6=108 108-23=85 Your answer is 85.

108 inches = 274.3cm

385

10% + 108 = 108.1

For example: 9*12 = 108

6 X 18 = 108

108 plus 27 equals 135.

18 times 6 = 108

1 x 108, 2 x 54, 3 x 36, 4 x 27, 6 x 18, 9 x 12.

$75.60 30% off of $108 is 108 - 108(0.3), which simplifies to 108 - 32.4, which equals $75.60.

To solve this problem, you would start by dividing 108 by 4, since the problem says that the product of the 4 and another number equals 108. By dividing 108 by 4, you get 27 as the second number. Now, you want the sum of the two numbers, so you add 4 and 27. The sum is 31.

it equals 100

It would be 108 pounds. One stone equals 14 pounds. 14 x 7 = 98 + 10 = 108.It would be 108 pounds. One stone equals 14 pounds. 14 x 7 = 98 + 10 = 108.It would be 108 pounds. One stone equals 14 pounds. 14 x 7 = 98 + 10 = 108.It would be 108 pounds. One stone equals 14 pounds. 14 x 7 = 98 + 10 = 108.It would be 108 pounds. One stone equals 14 pounds. 14 x 7 = 98 + 10 = 108.It would be 108 pounds. One stone equals 14 pounds. 14 x 7 = 98 + 10 = 108.

That's a 1 with 8 zeroes, so you write it as 108.That's a 1 with 8 zeroes, so you write it as 108.That's a 1 with 8 zeroes, so you write it as 108.That's a 1 with 8 zeroes, so you write it as 108.

888200000 = 888200000(108/108) = (888200000/108)(108) = 8.882 x 108

108 cm = 1.08 metres

108 feet = 36 yards.

108 inches = 274.32 centimeters

108 inches = 3 yards

108 oz equals 3.193941 litres