Best Answer

To convert days to hours, multiply by 24. 10 days X 24 hours = 240 hours.

To convert hours to minutes, multiply by 60. 240 hours X 60 minutes = 14,400 minutes.

Q: How do convert 10 days to hours then to minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

10 days=240 hours=14,400 minutes.

60 minutes = 1 hour so 10 minutes = 10/60 hours = 1/6 hours.

60 minutes = 1 hour14400 minutes = 14400 / 60 = 240 hours.24 hours = 1 day240 hours = 10 days.14400 minutes = 10 days.

58 hours 2 days, 10 hours

1,000,000 minutes is equal to: 16,666 hours and 40 minutes Or 694 days, 10 hours, and 40 minutes Or 23 months, 4 days, 10 hours and 40 minutes (assuming 30 days per month) Or 1 year, 11 months, 4 days, 10 hours and 40 minutes (assuming 30 days per month, and assuming 365 days in a year)

Related questions

10 days=240 hours=14,400 minutes.

60 minutes = 1 hour so 10 minutes = 10/60 hours = 1/6 hours.

60 minutes = 1 hour14400 minutes = 14400 / 60 = 240 hours.24 hours = 1 day240 hours = 10 days.14400 minutes = 10 days.

58 hours 2 days, 10 hours

694 days 10 hours 40 minutes

10 days, 17 hours and 35 minutes.

to get hours to minutes you multiply your hours by 3600 and to convert minutes to seconds you multiply your number by 60. . . Multiply your hours number by 60 to convert into minutes Add the original minutes number to the product and then multiply the total minutes by 60 to get the total in seconds. Thus 10 hours and 20 minutes . = 10 x 60 = 600 minutes plus the original 20 minutes then = 620 minutes, . which equals 620 x 60 = 37,200 seconds ( phew !!! )

1,000,000 minutes is equal to: 16,666 hours and 40 minutes Or 694 days, 10 hours, and 40 minutes Or 23 months, 4 days, 10 hours and 40 minutes (assuming 30 days per month) Or 1 year, 11 months, 4 days, 10 hours and 40 minutes (assuming 30 days per month, and assuming 365 days in a year)

There are 60 minutes in an hour. This means that to convert a number from minutes into hours you have to divide by 60. In this case you do: 10/60 = 0.16666 rec And thus there are 0.1666... hours in 10 minutes.

A minute equals 0.000694444444 days, or 6.94444444 x 10-4 days. To convert minutes to days, just multiply your minutes by 6.94444444 x 10-4. It turns out that it's right at about 365 days. And 365 days happens to be a year, as you might have seen.

It is done by: 7/10 times 60/1 = 42 minutes

3480