answersLogoWhite

0


Best Answer

First convert days into hours. 1 days is equal to 24 hours so 3 days time 24 hours/day is equals to 72 hours. Then convert hours to minutes. There are 60 minutes an hour so multiply 72 hours to 60 minutes. Then you will get 4320.

So 3 days is equals to 4320 minutes or 72 hours.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-05-16 14:54:54
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

1 card

What is the name of Steve on minecraft's name

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How do convert 3 d in to min?
Write your answer...
Submit
Related questions

How do you convert 5 min into degree?

15min of a clock is 90 degrees so 5 min would be 90/3=30 deg!


How many seconds are in 3 hours 10 minutes?

There are 11,400 seconds in 3 hours and 10 minutes. To solve, convert to minutes and then convert to seconds: 1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds ⇒ 3 hr 10 min = 3 x 60 min + 10 min = 190 min = 190 x 60 sec = 11400 seconds


How do you convert cc per min to cc per pounds?

You can't convert cc/min to cc/lbs.


What is the exact answer if you convert 0.5 hr to min?

30 min


How do you write a c program to convert time in sec to time?

main() { int sec=00,min=00,hr=00; printf("Enter time in seconds"); scanf("%d",&sec); if (sec<60) printf("%d :%d : %d",hr,min,sec); else if(sec>=60) min=int(sec/60); sec=int(sec%60); printf("%d: %d : %d",hr,min,sec); else if (sec>=3600) min=int(sec/60); sec=int(sec/60) hr=int(min/60); printf("%d : %d : %d",hr,sec,min); }


How do you convert mcg-kg-min to ml-hr?

Convert 30 mcg/k/min into have on hand 120mg/100ml. childs weight 55lb


How do you convert min-1 to rpm?

The answer depends on what min-1 is measuring, but is likely to be 1 min-1 = 1 rpm.


How do you find the largest and the smallest values among 4 numbers using conditional operators?

int a, b, c, d, max, min; scanf("%d%d%d%d",&a, &b, &c, &d); (a>b)?(max=a,min=b):(max=b,min=a); (c>d)?(a=c,b=d):(a=d,b=c); max=(a>max)?a:max; min=(b<min)?b:min; printf("%d %d\n", max, min);


3 minutes and 54 seconds divided by 2 is what?

1 min 57 secondsHere's how.Convert to Seconds3 Min & 54 Sec = 3 X 60 + 54 = 234 SecDivide234 / 2 = 117 SecRe-convert to minutes and seconds.117 Sec = 1 Min & 57 SecORBorrow 1 minute to add to the Seconds.3 Min & 54 Sec = 2 Min & (60 + 54) Sec = 2 Min & 114 SecDivide by 2 = 1 Min & 57 Sec


What 3 divided into 4 hours and 30 minutes?

4 hr 30 min ÷ 3 = 1 hr 30 min Either work directly, remembering 1 hr = 60 mins: 4 hr ÷ 3 = 1 hr remainder 1 hr 1 hr + 30 min = 60 min + 30 min = 90 min 90 min ÷ 3 = 30 min ⇒ 1 hr 30 min Or, convert to minutes, do the calculation and convert back: 1 hr = 60 min ⇒ 4 hr 30 min = 4 x 60 min + 30 min = 270 min 270 min ÷ 3 = 90 min 60 min = 1 hr ⇒ 90 min = 90 ÷ 60 hr = 1 hr 30 min Alternatively working in hours: 30 min = 30 ÷ 60 hr = 0.5 hr ⇒ 4 hr 30 min = 4 hr + 0.5 hr = 4.5 hr 4.5 hr ÷ 3 = 1.5 hr = 1 hr + 0.5 hr = 1 hr + 0.5 x 60 min = 1 hr 30 min


How do you convert Comber Nips per Min to Delivery Speed Meter per Min?

350


What is the average speed of 20 km in 30minutes?

r = d/t, where r is the rate of speed, d is distance, and t is time.r = 20 km/30 min = 2/3 km/min


How to convert 20meter per minute into meter per second?

divide by 60. 20m/ min = 1/3 m/s


How can convert rev per min in hertz?

no.


What are the trumpet scales up to 4 flats and up to 4 sharps?

--- 1 flat = F Maj/D min 2 flats = Bb Maj/G min 3 flats = Eb Maj/C min 4 flats = Ab Maj/F min --- 1 Sharp = G Maj/E min 2 Sharps = D Maj/G min 3 Sharps = A maj/F#min 4 Sharps = E Maj/C#Min


Convert 8.32 min to sec?

499.2 seconds


How do you convert 36 cm per sec to m per min?

To convert cm to m divide by 100 To convert s to min divide by 60 → 36 cm/s = 36 × (1 cm)/(1 s) = 36 × (1 ÷ 100 m )/(1 ÷ 60 min) = 36 × (1/100 m ÷ 1/60 min) = 36 × 60/100 m/min = 21.6 m/min


C program to find the largest and smallest numbers in an array?

#include<stdio.h> int main() { int a[20],min,max; int n; printf("\nEnter the num of elements: "); scanf("%d",&n); printf("Enter the elements\n"); for(int i=0;i<n;i++) { scanf("%d",&a[i]); if(i==0) { min=max=a[i]; } if(a[i]<min) min=a[i]; else if(a[i]>max) max=a[i]; } printf("The largest element is %d. The smallest element is %d.", max, min); }


How far apart are two towns if you walk from one town to another at an average speed of 2.5 kmh and return at an average speed of 3 kmh and the time taken for the double journey was 7 hr 20 min?

Let the distance be d km time = speed/distance The journey to the second town took: t1 = d km ÷ 2.5 km/h = d/2.5 hr = 2d/5 hr The journey back to the first town took: t2 = d km ÷ 3 km/h = d/3 hr The total time is: t1 + t2 = 7 hr 20 min = 7 + 20/60 hr = 7⅓ hr → 2d/5 + d/3 = 7⅓ → (6d + 5d)/(3×5) = 7⅓ → 11d = 7⅓ × 15 → d = ((7×3+1)/3 × 15)/11 → d = (22/3 × 15)/11 → d = 22/11 × 15/3 → d = 2 × 5 = 10 The towns are 10 km apart. Checking: t1 = 10 km ÷ 2.5 km/h = 4 hr t2 = 10 km ÷ 3 km.h = 3⅓ hr t = t1 + t2 = 4 hr + 3⅓ hr = 7⅓ hr 1 hr = 60 min → ⅓ hr = ⅓ × 60 min = 20 min → t = 7 hr 20 min.


How to convert 32 ft per sec to ft per min?

1920ft.


How do you convert drive D from NTFS to fat32 in Windows 98?

If you are using Windows Xp, you can simply type in "convert d: /fs:fat32" (without qoutes) in command prompt, to convert to fat32 from ntfs,(where d: is the drive name). To convert to ntfs type "convert d: /fs:ntfs" (without qoutes).


What is the onset and duration of succinylcholine?

Onset of .5-1 min IV lasting 2-3 min. Onset of 2-3 min IM lasting 10-30 min


Which commands would be used to convert drive D from fat32 to ntfs?

Convert d: /fs:ntfs


How do you convert a rating scale into a percentage?

(val-min)/max*100


Is 3 hr bigger than 200 min?

3 hr = 180 min. 200 min. is greater.