Best Answer

Each second is (1 and 2/3) hundredths of a minute. If you have some number of seconds to convert, you have a choice: Option #1: Long division. Divide the (number of seconds) by (60). Multiply the quotient by (100). The answer is the number of (hundredths of a minute). Option #2: Take the number of seconds. Multiply it by (5/3). The answer is the number of (hundredths of a minute).

🙏

🤨

😮

Study guides

☆☆

Q: How do you Convert 60 seconds into hundredths of a minute?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

1 minute = 60 seconds. Therefore:To convert minutes to seconds, multiply by 60.To convert seconds to minutes, divide by 60.

1 minute = 60 seconds

multiply the minute with 60

in 1 minute there will be 60 seconds. =)

To convert seconds in minutes, divide by 60

1 minute = 60 seconds. Therefore, to convert from minutes to seconds, you multiply by 60; to convert from seconds to minutes, you divide by 60.

1 minute = 60 seconds. To convert minutes to seconds, multiply by 60.

There are 240 seconds in 4 minutes. A minute is 60 seconds and 4 x 60 = 240.

A minute has 60 seconds; so to convert from minutes to seconds, you multiply by 60.

Some seconds (1 minute/60 seconds)

1 minute = 60 seconds. To convert from seconds to minutes, please divide by 60.

60 seconds in a minute, so multiply by 60.

divide it by 60 because there are 60 seconds in one minute

Since there is 60 seconds in a minute, so multiply 18 by 60. Which is 1080.

1 minute = 60 seconds so 3.4 minutes = 3.4*60 = 204 seconds.

Since a minute has 60 seconds, to convert seconds to minutes you divide by 60.

There are 60 seconds in 1 minute and so 2.7*60 = 162 seconds

Just convert the minutes to seconds (1 minute = 60 seconds) and add that to the 35 seconds.

lets use an example. you are told you have half of a minute. you know there are 60 seconds in a minute. therefore half of 60 is? 60/2 (x1) If you are told you have 3/12 of a minute. 60/12, x3 is 15 seconds.

60 seconds per minute. 60 minutes per hour. 60 x 60 = 3600 x 11 = 39600 seconds.

Just divide the seconds by 60. Each minute has 60 seconds.Just divide the seconds by 60. Each minute has 60 seconds.Just divide the seconds by 60. Each minute has 60 seconds.Just divide the seconds by 60. Each minute has 60 seconds.

There are 60 seconds in one minute.There are 60 seconds in one minute.60 secsMin = minute. There are 60 seconds in a minute.There 60 sec in one minute

There are 60 seconds in I minute and so 221/60 = 3 minutes and 41 seconds

7.045 seconds x 1 minute/ 60 seconds x 1 hour/ 60 minutes = .0019569 hours

Dividing amount of seconds by 60 will give you the equivalent amount of minutes, because there are 60 seconds in 1 minute.