Study guides

Q: How do you calculate 15 percent of 70 percent?

Write your answer...

Submit

Related questions

70 percent of 15 is 10.50 so 70% off of 15 is 4.50.

70 - 15% = 59.5

To find 70 percent of a number, multiply the number by 0.7. In this instance, 0.7 x 15 = 10.5. Therefore, 70 percent of 15 is equal to 10.5.

70% of 15 pounds = 10.5 pounds

15% off 70= 70 - (0.15 x 70) = 59.50

10.5 (70 x 0.15 = 10.5)

70%

10.50

It is: 15%

The 70 percent of 50 is 35 because to calculate a percetage you multiply the number that you want to calculate the percentage from by the percentage number divided by 100 for this example it will be 50*(70/100) = 35

15% of 70lb is 10.5lb.

70% off of 49.99 is 15.

I am guessing it is water.

70% of 48 is 33.6 (thirty-three and six tenths.)

15 percent off 70 pound = £59.515% off of £70= 15% discount applied to £70= £70 - (15% * £70)= £70 - (0.15 * £70)= £70 - £10.5= £59.5

Multiply by 15, then divide by 100.

15/100 of 40 = 6

70% of 15 is 10.5 so it is 4.5 questions

70% of 50 is 35 so the answer is 15

15% of $70.00= 15% * 70= 0.15 * 70= $10.50

To increase a number by 15%, multiply it by 1.15 .

Percent basically means hundredths, so you multiply 70/100 x 300, or the equivalent 0.70 x 300.

To find 15 percent of 120, you can either calculate on your calculator 120 times 0.15=18 or you can calculate in your head 120 x .15 = 18. Either way they both work.

$10.50

selling price 2783.40. 70% at cost price the answer is 2141.08