Best Answer

60 seconds = 1 minute

60 minutes = 1 hour

24 hours = 1 day

30 days = 1 month

3 (months) x 30 (days) x 24 (hours) x 60 (minutes) x 60 (seconds) = 7,776,000 seconds

4 (hours) x 60 (minutes) x 60 (seconds) = 14,400 seconds

7,776,000 (the 3 months) + 14,400 (the 4 hours)

= 7,790,400 seconds

Q: How do you convert 4 hours and 3 months into seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

15 seconds = 15/60 minutes = 0.25 minutes = 0.25/60 hours = 0.004166... hours = 4.166... *10-3 hours

3 hours = 60x3 =180 minutes (1 hr=60 minutes) 180 + 24 minutes= 204 minutes 204x60=12240 seconds (1 minute= 60 seconds) 12240+6 seconds = 12246 seconds

63 minutes and 4 seconds or 1 hour 3 minutes 4 seconds

There are 60 minutes in one hour, so multiply by 60 to get minutesThere are 60 seconds in one minute, so 60 x 60 = 3600 seconds ni one hour, so multiply by 3600 to get seconds.If you have a number of hours which has a whole number and a decimal part:keep the whole number of hours and multiply the fractional part by 60 to get the number of minutes;keep the whole number of minutes and multiply the fraction of minutes by 60 to get seconds.eg 5.338 hours = 5 hours and 0.338 x 60 = 20.28 minutes20.28 minutes = 20 minutes and 0.28 x 60 = 16.8 secondsSo 5.338 hours = 5 hours, 20 minutes, 16.8 seconds.

7380/60= 123 minutes , 123/60= 2.05 hours (2 hours and 3 minutes).

Related questions

Until they machure 3 months. 3 days, 17 hours, 43 minutes, and 6 seconds 3 months. 3 days, 17 hours, 43 minutes, and 6 seconds

If you want to convert that to seconds, multiply by 60If you want to convert that to hours, divide by 60.

There are 11,400 seconds in 3 hours and 10 minutes. To solve, convert to minutes and then convert to seconds: 1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds ⇒ 3 hr 10 min = 3 x 60 min + 10 min = 190 min = 190 x 60 sec = 11400 seconds

15 seconds = 15/60 minutes = 0.25 minutes = 0.25/60 hours = 0.004166... hours = 4.166... *10-3 hours

1 minute has 60sec 3 minutes has 3 times 60sec = 180 seconds 1 hour has 60 min/hr x 60sec/min = 3600 seconds 2 hours has twice that or 7200 seconds Total of 7200 seconds + 180 seconds = 7380 seconds Answer: 7380 seconds

3 hours = 60x3 =180 minutes (1 hr=60 minutes) 180 + 24 minutes= 204 minutes 204x60=12240 seconds (1 minute= 60 seconds) 12240+6 seconds = 12246 seconds

Minutes in an hour = 60. Seconds in a minute = 60. Multiply 60 x 60 and the product will be the amount of second in an hour. for the number of seconds in 2 hours you would multiply 2 x 60 x 60 = Number of seconds in 2 hours. 3 hours would be 3 x 60 x 60, so on and so forth.

63 minutes and 4 seconds or 1 hour 3 minutes 4 seconds

There are 60 minutes in one hour, so multiply by 60 to get minutesThere are 60 seconds in one minute, so 60 x 60 = 3600 seconds ni one hour, so multiply by 3600 to get seconds.If you have a number of hours which has a whole number and a decimal part:keep the whole number of hours and multiply the fractional part by 60 to get the number of minutes;keep the whole number of minutes and multiply the fraction of minutes by 60 to get seconds.eg 5.338 hours = 5 hours and 0.338 x 60 = 20.28 minutes20.28 minutes = 20 minutes and 0.28 x 60 = 16.8 secondsSo 5.338 hours = 5 hours, 20 minutes, 16.8 seconds.

7380/60= 123 minutes , 123/60= 2.05 hours (2 hours and 3 minutes).

To convert 3.67 into decimal hours, you can divide the minutes by 60. In this case, 0.67 divided by 60 equals approximately 0.0111. Adding this to the whole number of hours, 3, you get a total of 3.0111 decimal hours.

3 hours 5 minutes 30 seconds is 11,130 seconds.