Best Answer

You set the 10 minute timer for 9 minutes and the 7 minute timer for the full 7 minutes.

Q: How do you get 16 minutes by using a 10 and7 minute timer?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

23x7= 161

6 X 7 = 42.

6 and7

It is: 252

It is: 9 times 7 = 63

Related questions

Their product.

56

It is 14

21

28

17.5

42

210

The GCF is 1.

23x7= 161

x + 7

35