Q: How do you make 48 cents out of 10 coins?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Use 1 dime, 5 nickels and 13 pennies. (10 + 25 + 13 = 48 )

Ten percent of 48 dollars and ten cents is 4 dollars and 81 cents.

48

1 pound coin = 9.5g 1lb = 453.59g 453.59/9.5 = 47.78 coins, you'll need 48 coins to make the pound weight.

10% off of 48 = 43.20 = 10% discount applied to 48 = 48 - (10% * 48) = 48 - (0.10 * 48) = 48 - 4.8 = 43.2

Related questions

quarter = 25 cents dime = 10 cents, total so far 35 cents 2-nickels = 10 cents, total so far 45 cents 3 pennies = 3 cents, total 48 cents

Use 1 dime, 5 nickels and 13 pennies. (10 + 25 + 13 = 48 )

One quarter, two dimes, three pennies.

Ten percent of 48 dollars and ten cents is 4 dollars and 81 cents.

Three dimes, three nickles, and three pennies.

200 20ps to make £40

48 i think

48 cents to 41 cents is a 14.5833% decrease.

One dollar is 100 cents, so 48 cents is 48/100, which reduces to 12/25.

48%

48

1 pound coin = 9.5g 1lb = 453.59g 453.59/9.5 = 47.78 coins, you'll need 48 coins to make the pound weight.