answersLogoWhite

0


Best Answer

3 1/2 hours.

30 minutes = 30/60 = 3/6 = 1/2 hours

User Avatar

Wiki User

10y ago
This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How do you put 3 hours and 30 minutes into a mixed number?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How do you put 1 hour and 30 minutes in whole or mixed number form?

1 and 1/2 hours


What 60 over 45 as a mixed number?

you put the highest number at the top and put the lowest number at the bottom, then that is a mixed number


Is 1 a mixed number?

A mixed fraction is a whole number and a fraction put together. So I would say that 1 is not a mixed number.


What is 3 hours plus 45 minutes?

3 hours and 45 minutes Put into minutes would be 3 * 60 = 180 minutes 180 + 45 = 225 minutes altogether


What type of math problem should have a mixed number as an answer?

All math problems could if you put the number in the mixed number format.


How do you subtract a mixed number from a whole number?

you simply put the whole number over oneOk, how do you do 15-3 3/4???easy, ya just have to put the whole number over one and turn the mixed number into a fraction, then solve itchange the whole number into a mixed number


How many hours equal 39600 seconds?

11. First of all, lets put it into minutes. There are 60 seconds in a minute. 39600 / 60 = 660 minutes. Now, lets put it into hours. There are 60 minutes in an hour. 660 / 60 = 11 hours


How do you put hours and minutes in abbreviation?

hrs and mins, respectively.


If you worked nine hours and forty minutes how do you put it in decimals?

since there are 60 minutes in one hour then 40 minutes is 40/60 = 2/3 hour = 0.667 hours, so 9 hours and 40 minutes is 9.667 hours


How do you put an improper mixed number in simplest form?

You change it into an improper fraction, then simplify it, then if you want to, change it back to a mixed number.


What is 14 hours and 40 min times 6 weeks?

I am guessing that you want to know how many hours (or minutes) one would be accounting for if a task taking 14 hours and 40 minutes happened every day for 6 weeks. In order to answer this question, you have to get all your variables into the same units. First convert your 14 hours plus 40 minutes into the same units (I suggest getting that into units of minutes). Do this by knowing that there are 60 minutes per hour, so 14 hours * 60 minutes/hour = 840 minutes plus the 40 minutes is a total of 880 minutes. You could divide this number by 60 to give you the number of hours (880 minutes * 1 hour/60 minutes) = 14.67 hours. If you did that same 880 minute (or 14.67 hour) task every day for 6 weeks, you would have a total of 7 days/week * 6 weeks or 42 days. So the total number of minutes put towards the task would be 42*880 = 36960 minutes or the total number of hours put towards the task would be 42*14.67 = 616.14 hours, over the 6 weeks. You could be asking an entirely different question. In that case, you would use a similar technique of converting your quantities to the same units.


How do you put 3.83 into a mixed number?

3.83 = 383/100