Best Answer

C=1.80g

Q: How do you solve this problem 13 TRAVEL The total cost C of gasoline is 1.80 times the number of gallons g?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Brenda is driving her car on a trip. She has already driven 84 miles. Her car gets 20 miles per gallon of gasoline. the total number of miles she traveled can be modeled by the equation m= 84 + 20g, where m is the total number of miles traveled and g is the number of gallons of gasoline used after traveling 84 miles. Graph the equation. How many miles she travel used 7 1/2 gallons of gasoline?

Divide 1400 / 30 to get the number of gallons. Then multiply that by the price of gasoline per gallon.

If there are x number of gallons per second, multiply that number by 60=gallons per minute.

Divide the number of pints by 8 and you have the number of gallons. 168 divided by 8 is 21, so the answer is 21 gallons. Don't drink it all at once!

It depends upon several factors, such as the weight of the bus, the number of passengers, the frontal area of the bus, the size of the engine, the type of road, uphill or downhill, number of stoplights, transmission in the bus, rear end ratio, habits and skill of the driver. Let's assume an average of 6 mpg. 150 miles / 6 mpg = 25 gallons

Related questions

Divide the number of miles travelled by the number of gallons of gasoline used.

It's the ratio of the number of miles traveled to the number of gallons of gasoline burned.

42, but this can vary according to state regulations.

Brenda is driving her car on a trip. She has already driven 84 miles. Her car gets 20 miles per gallon of gasoline. the total number of miles she traveled can be modeled by the equation m= 84 + 20g, where m is the total number of miles traveled and g is the number of gallons of gasoline used after traveling 84 miles. Graph the equation. How many miles she travel used 7 1/2 gallons of gasoline?

This is a two part problem. First, you must determine the number of miles you can travel on one gallon of gas if it takes two gallons to travel 44 miles. This can be solved by dividing the miles driven by the gallons used. In this problem that would be 44/2 or 22 miles per gallon.Next, if you can travel 22 miles on one gallon, you want to determine how many gallons would be required to travel 528 miles. This can be solved by dividing 528 by 22 or 528/22 which equals 24 gallons.

Yes

continuous

72 gallons is needed to fill the tank.

California consumes about 44 million gallons of gasoline per day, making it the largest consumer of gasoline in the United States.

10/1.29=7.75or7.8

The idea is to divide the number of miles by the number of gallons. That gives you a certain number of "miles per gallons".

To find this answer simply divide the number of miles by the gallons of gas you had754.7/48.6=15.528 MPG