Study guides

Q: 5 years-34 months equals

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 66 months in 5 years and 6 months.

There are 60 months in 5 years because there are 12 months in a year, so 12 multiplied by 5 equals 60. Basically, 60 months.

150.........

60 months equals 5 years, because there are 12 months in a year and 60 / 12 is 5.

5 years equals 60 month

Sixty months.

5/4 of a year.

Pretty easy math 12 months equals a year so 12 times 5 is 60 months plus another 10 final answer 5 years and 10 months

2days 22hours per month does.

Get a calculator. 23 divided by 4 equals 5.75 months. 23 weeks. about 4 weeks per month you are a little over 5 months old.

... 5 months.

4-5 equals = -1

4m-5 equals = -1

1

It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.It is 5 months, or 153 days.

(8 + 4) x 5...

is it normal to spot at 5 months is it normal to spot at 5 months

There are 60 months in 5 years. 12 months/year x 5 years = 60 months.

No, 5 + 5 + 5 + 5 + 5 equals 25. 5 x 2 also equals 25, but I doubt that's what you were asking.

5

No, it equals 10.

5-x equals 7 = -2

If a equals 3 and b equals minus 5 then a minus b equals what

5 plus 25 equals 60. Need to solve for 5 plus 25 equals ?: 2 plus 10 equals 24 is equivalent to 2 × (1 plus 5) equals 2 × (12); and 3 plus 15 equals 36 is equivalent to 3 ×(1 plus 5) equals 3 × (12); thus 5 plus 25 equals ? is equivalent to 5 × (1 plus 5) equals 5 × (12); thus ? = 5 × 12 = 60.

No, because 5 over 1 equals 5 and 1 over 5 equals 5 but 5 over 5 equals 1