Study guides

Q: Is 6 060 seconds less or more than 2 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

Yes, 5 hours is less than 20,000 seconds. There are 60 minutes in an hour, and 60 seconds in a minute, so 5 hours has 5 x 60 x 60 or 18,000 seconds in it, so it is less.

Greater - 3 hours is 10,800 seconds.

Yes, 5 hours is equal to 18,000 seconds.

it is less

Less.

You memorize the fact that there are 60 seconds in every hour. That shows you that there is no way that any whole number of hours is going to be less than 10 seconds. Even one hour (60 seconds) is far more than 10.

It's less. There are 604800 seconds in a week

It is less because 8*60 = 480 seconds

110 minutes is ten minutes less than two hours. 110 seconds is ten seconds less than two minutes.

Slightly less than one hour (= 3500/3600 hours)

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

1 WEEK = 604800 seconds.

al little more than 1027 hours

60 seconds divided by 5 seconds = 12 blinks per minute x 60 minutes = 720 blinks per hour x 24 hours = 17280 blinks per day so the answer is LESS than 100,000 times.

No more than 2 hours. Less time is better.

1 day, 1 week, hours, minutes, seconds, etc

Less than 5 seconds. Less than 5 seconds. Less than 5 seconds. Less than 5 seconds.

1 billion seconds = about 31.7 years

more

No you can not die in under 5 seconds depends were like in a really ice cold water at winter than yes you could die but more than 5 seconds and less than 25 seconds.

The elapsed time is 7 hours and 25 minutes, therefore it is more than 7 hours.

Let's do the math: There are 60 seconds in a minute, 60 minutes in an hour--360 seconds in an hour--86,400 seconds in a day. There are seven days in a week, so 604,800 seconds in a week. So, 500,000 seconds is less than one week.

Less than 24 hours.

Less than. There are 172,800 seconds in one day. 172,800 >10,000

It depends on the part of year you measure it! At winter, it's less than 12 hours. At autumn and spring, there's a day where day and night take 12 hours each (But, it's always more or less than 12 hours), and at summer it's more than 12 hours.