Study guides

Q: How many days are there in 12 weeks?

Write your answer...

Submit

Related questions

12 weeks, and 5 days.

90 days is 12 weeks and 6 days.

88 days is 12 weeks and 4 days.

12 weeks & six days.

Twelve weeks is 84 days. 12 weeks * 7 = 84 days

=there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks==there are 84 days in 12 weeks=

It equals 12 weeks and 6 days.

85 days is 12 weeks and 1 day.

There are 7 times 12 = 84 days

12 weeks and a half

87 days

70 days = 10 weeks77 days = 11 weeks84 days = 12 weeks89 - 84 = 5Answer: 12 weeks 5 days = 89 days

There are 7 days in one week. Therefore, 12 days is equal to 12/7 = 1.714285 recurring (that is, 1.714285714285...) weeks or 1 week 5 days.

12

84

There are 48 weeks in 12 months. (12 months * 4 weeks a month)If the question is how many weeks in a year (12 months = 365 days), then there are 52 weeks in a year.

one week and five days :)

About 12 weeks. I have heard about it i think. P.S. 12 weeks is 84 days.

There are 7 days in one week. Therefore, 90 days is equal to 90/7 = 12 remainder 6 or 12 weeks 6 days.

There are 7 days in one week. Therefore, 86 days is equal to 86/7 = 12 remainder 2 or 12 weeks 2 days.

66 days and 12 hours.

7 x 12 = 84 days

84 days is exactly 12 weeks. Because there are 7 days in each week, you simply divide the total days in each week (7) by the total number of days (84) which would give you an answer of 12 weeks.

2 days

There are 7 days in a week 84 days/ 7days per week = 12 weeks