Best Answer

2.5h*63mph=157.5m

Q: How far will it travel in 2 and a half hours if the car is travelling at 63mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Multiplying speed travelled by time gives 63 x 2.5 = 157.5 miles.

Just divide the 120km by the 1.5 hours for an average speed of 80kph.

At 80 km/hr - which I am assuming is what you meant by 80 km, a car will travel 120 km. To make that journey in 2 hours, it must travel at 120 km/2 hr or 60 km/hr.

If you travel at 60 mph, it would take 2 and a half hours. If you travel at 65 mph, it would take 2 hours and 18 minutes.

50mph x 3.5 hours = 175 miles.

Related questions

Multiplying speed travelled by time gives 63 x 2.5 = 157.5 miles.

The car will travel 157.5 miles in 2.5 hours. Assuming that its speed remains constant. 63 mi * 2.5 hr = 157.5 miles hr

If you're travelling at around 50mph, it should take about 2 and a half hours

Travelling at 30 miles per hour for 1.5 hours will give a total distance of 30 x 1.5 = 45 miles.

It takes around half hour travelling by plane and 3 hours from port to port travelling by ferry.

12.571428571 Km p/h

Just divide the 120km by the 1.5 hours for an average speed of 80kph.

183 miles; three and a half hours.

At 80 km/hr - which I am assuming is what you meant by 80 km, a car will travel 120 km. To make that journey in 2 hours, it must travel at 120 km/2 hr or 60 km/hr.

If you travel at 60 mph, it would take 2 and a half hours. If you travel at 65 mph, it would take 2 hours and 18 minutes.

About 7 and a half hours.

About an hour and a half.